Nyíl comeback: Sportigazgató lehet az MLSZ-nél

Szerdán délelőtt a július 6-i közgyűlés utáni első ülését tartotta a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége adta hírül az mlsz.hu.

A napirendi pontok közül a közvélemény számára a legérdekesebb az a határozat, amelyben a testület teljesítette az NB I újoncának, a Szolnoknak a kérését, így a klub a villanyvilágítás hiánya ellenére ősszel a saját pályáján rendezheti hazai mérkőzéseit. Az elnökség ugyanakkor kikötötte: ha valamelyik jogtulajdonos televíziós társaság olyan időpontban kívánja közvetíteni a Szolnok hazai mérkőzését, amely már igényli a villanyvilágítást, akkor a klubnak ennek megfelelő stadionban kell megrendeznie a találkozót.

Személyi kérdésekről is tárgyalt a testület, és úgy döntött, megkezdi a tárgyalásokat Nyilasi Tiborral, a sportigazgatói posztra kiszemelt szakemberrel, aki augusztus 1-jén kezdené meg a munkát a szövetségben.

Dr. Csányi Sándor, az MLSZ elnöke tájékoztatta az elnökséget arról a tárgyalásról, amelyet Erwin Koeman szövetségi kapitánnyal folytatott. A testület tagjai további kérdéseket fogalmaztak meg, és a válaszok ismeretében határoznak majd a szakember jövőjéről.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s