Talma: “Hatalmas megtiszteltetés egy igazi klasszikus folytatásában szerepelni”

Németh Ottó (csapatvezető), Szalay Balázs, Szabó Erika (a film egyik női főszereplője), és Talmácsi Gábor

Talmácsi Gábor és Stefano Favaro is látható lesz az Üvegtigris harmadik részében. Talmáék a Right Guardnak köszönhetően kerültek a produkcióba, Németh Ottóval együtt, aki szintén szerepet kapott.

Jelenleg is forgatják a nagy sikerű Üvegtigris folytatását, világbajnok motorversenyzőnk Talmácsi Gábort is felfedezhetjük majd az egyik jelenetben. A hosszú forgatási éjszaka során a magyar motoros találkozott a film alkotóival, szereplőivel. Közös jelenetben szerepelt Talma és Stefano Várkonyi Andreával, Szalay Balázs és Bunkoczi László tereprali versenyzőkkel, Benik Balázs rali bajnokkal, Németh Ottóval a Henkel marketing vezetőjével, a Right Guard Dakar Team csapatvezetőjével és Rácz Félix sportmanagerrel.

Talmácsi Gábor:

“Hatalmas megtiszteltetés egy igazi klasszikus folytatásában szerepelni. Az Üvegtigris az egyik kedvenc filmem, és mivel én is sok időt töltök lakókocsiban nálunk a film több szálló igéje már a mindennapok része. A „Lali, rossz helyen van ez a kocsi!” szinte minden parkolásnál elhangzik, de több hasonló mondat is beépült a szóhasználatomba. Várhatóan alakításomért nem jár majd Oscar, de itt valóban a részvétel volt a fontos. Hajnali ötig tartott a felvétel, a stáb nem tudom, hogy bírja ezt hónapokon át, december megláthatjuk a hosszas munka eredményét.”

Forrás: Faster Management

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s