Úszó Eb: Reggeltől estig csak a vízes-Eb lesz az MTV-n

Az MTV mindkét csatornája sugározza az Úszó Európa-bajnokság megnyitóját, a napi akár 12 órás közvetítést az interneten is figyelemmel kísérhetik a nézők. A Magyar Televízió a hazai nézők mellett további több százmilliós közönséget is kiszolgál, hiszen a köztévé adja a képet valamennyi külföldi tévétársaságnak.

Augusztus 4 és 15. között délelőttől késő estig átlagosan napi 9 órában közvetíti a Magyar Televízió mindkét csatornája az Úszó-, Műugró-, Szinkronúszó- és Nyíltvízi Európa-bajnokság eseményeit. A megnyitót az m1 és az m2 is adja, a selejtezőket általában az m2-n, az úszás előfutamokat, elődöntőket, illetve valamennyi versenyszám döntőjét az m1-en követhetik figyelemmel a nézők. A http://www.telesport.hu oldalon az online közvetítés mellett az úszó eb minden eseménye visszanézhető. A balatonfüredi hosszútávúszás több órán át tartó futamairól részletes összefoglalók keretében számol be a versenynapok végén az MTV.
Úszó Eb-kommentátorok

A kommentátorok – Petrovics-Mérei Andrea (szinkronúszás), Maurer Ferenc (hosszútávúszás), Zelinka Ildikó és Mezei Dániel (műugrás), Szántó Dávid (úszás) – mellett a margitszigeti MTV-stúdióból Somogyi Dia, Gundel Takács Gábor és Somos Zoltán is jelentkezik. Három sportriporter, Petrovics-Mérei Andrea, Szántó Dávid, és a foci vb alatt már nagy gyakorlatot szerző Somos Zoltán videoblogban is tudósít az Eb kulisszatitkairól.

Forrás: Telesport

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s