Ifjúsági Olimpia: Irány Szingapúr!

Az eredeti terveknek megfelelően augusztus 10-én (kedden) délután indul Szingapúrba az Ifjúsági Olimpián részt vevő magyar csapat – írja a mob.hu.

A fiatalok és a szakvezetők délután 15 órától a SYMA Rendezvénycsarnok Népstadion felé eső bejáratánál találkoznak. Itt vehetnek búcsút szüleiktől, hozzátartozóiktól.
A 16 órakor induló külön autóbuszokon már útban Ferihegy felé átvehetik beszállókártyáikat, és a repülőtéri gyors csomagfeladás után be is szállnak a Frankfurtba induló járatba.

Az átszállást követően hosszú út vár rájuk, hiszen a ferihegyi indulástól kezdve mintegy 15 órát tart az utazás, és a 6 órás időeltolódást leszámítva 11-én (szerdán) helyi idő szerint 16 órakor landol gépük Szingapúrban.

Az utazást szervező NOB illetékeseinek nem válik dicsőségére, hogy bár kötelező együttes utazást hirdettek meg, néhány sportág (asztalitenisz, kajak-kenu, cselgáncs, öttusa) fiataljai Molnár Zoltán csapatvezetővel együtt egy nappal később, csak 11-én hajnalban indulhatnak a hosszú útra.
Schmitt Pál köztársasági elnök a magyar küldöttség vezetője, Czene Attila államtitkár, valamint Egerszegi Krisztina és Gyulay Zsolt fővédnökkel együtt 12-én csütörtökön indul az ifjúsági olimpiai játékokra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s