Úszó Eb: Gyurta Dani és Verrasztó Evelyn a legjobb idővel ott vannak a középdöntőben

A szerda délelőtti nap összefoglalója.

A délelőtti futamokban több remek magyar eredmény született: a leggyorsabb időt úszott és jutott be a középdöntőbe 200 méteres vegyesen Hosszú Katinka, 200 méter mellen pedig Gyurta Dániel. Rajtuk kívül négyen mentek tovább, a többiek kiestek

Íme a részletek:
– női 200m vegyes úszás:
Négy magyar lány indult a versenyen. Hosszú Katinka és Verrasztó Evelyn első két helyen végzett futamában és mint később kiderült, összesítésben is a legjobb eredményt érték el, viszont Jakabos Zsuzsanna hiába érte el a hetedik legjobb időt a szabályok szerint egy nemzetből csak ketten juthatnak a középdöntőbe, búcsúzni kényszerült, ahogy Kovács Réka is.

– férfi 200m mell:
A versenyszám magyar világbajnoki címvédője, Gyurta Dániel simán megnyerte a futamát és bejutott a középdöntőbe, a hatodik helyen továbblépett Molnár Ákos is, viszont kiesett Bodor Richárd és Gercsák Tamás.

– férfi 200m pillangó:
Jó hír, hogy két magyar is bejutott az elődöntőbe 200 méter pillangón, Gercsák Balázs hetedikként, Pulai Bence 13. helyen ment tovább, viszont Kovács Norbert és Bácska Bálint kiesett.

Jöjjenek, akik elbúcsúztak az előfutamon:
A női 800m gyorson kiesett Kádas Vivien és Balogh Vanessza, a férfi 800m gyorson Szilágyi Ádám, Bohus Richárd, Balogh Gábor illetve Csáki János 50 méter háton, míg a női 100m háton elbúcsúzott Povázsay Eszter, Dara Eszter, Szekeres Dorina és Joó Sára.

A műugrók 1 méteres számában sem Kelemen András, sem Hajnal András nem tudta beverekedni magát a délután 15:30-kor rendezendő fináléba.

A délutáni program 17 órakor kezdődik a Margitszigeten.

Úszó Eb: Gyurta Dani és Verrasztó Evelyn a legjobb idővel ott vannak a középdöntőben” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Úszó Eb: Gyurta Dani és Verrasztó Evelyn a legjobb idővel ott vannak a középdöntőben | Sportmagazin – Sportmag.hu – Minden ami sport – Sportmagazin – Foci – Kézilabda – Kosárlabda

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s