Ifjúsági Olimpia 3. nap – Frissítve! (VIDEÓ: Kapás Boglárka győzelme)

Az I. Ifjúsági Olimpia a harmadik napjához érkezett és természetesen ma is szurkolhattunk fiatal sportolóinknak. Az eredményekről folyamatosan beszámolunk röviden. Nézd meg Kapás Boglárka tegnapi győzelmét!

Tenisz: Babos Tímea már a legjobb négy között van a szingapúri ifi olimpián! A magyar lány magabiztosan 6:1, 6:3-ra győzte le a orosz Julija Putincevát. Babosnak az elődöntőben a kínai Cseng Szaj-szaj lesz az ellenfe. Zsiga Máté is jól menetel, ugyanis a kínai Oujang Po-ven legyőzésével (6:4, 6:2) már a legjobb nyolc közé jutott, ahol ellenfele a a második helyen kiemelt bosnyák Damir Dzumhu lesz.

Párosban Babos Tímea a belga An-Sophie Mestach-hal az oldalán bejutott a negyeddöntőbe, miután az első fordulóban 6:1, 6:3-ra legyőzték a Rasolomalala, Razafimahatratra madagaszkári duót. A fiúknál sajnos a negyeddöntőben búcsúzott a Fucsivics-Zisga kettős, ugyanis a Baluda, Birjukov orosz párostól 6:2, 6:4-es vereséget szenvedtek.

Kerékpár: Ma a cross country versenyét rendezték meg Szingapúrban, a fiúknál Fenyvesi Péter, a lányoknál Kéri Zsófia volt érdekelt. A Tampines Bike Parkban rendezett olimpiaikrossz-futamok kijelölt körpályáján a fiúk 21.7, a lányok 15.5 kilométert teljesítettek.  Sajnos a 32 induló közül Fenyvesi a 14., míg Zsófi a 17. helyen zárt.

Evezés: A női korményos nélküli kétpár versenyszám középdöntőjében az Uglik Szimóna, Kiss Hella páros a harmadik helyen végzett 3:46.22-es idővel, így bejutottak a fináléba. Bíró Márk azonban búcsúzott az elődöntőben, miután a negyedik helyen végzett futamában és 3:34.40 alatt teljesítette a távot.

Torna: A tegnapi nap  folyamán Vágner Levente bejutott a torna döntőbe, miután a selejtezőn 41 induló között a 14. helyen végzett! Talajon 27., ugrásban 36., korláton 14., nyújtón 27., gyűrűn 17., lólengésben 7. lett. Az összetett finálét szerdán rendezik, míg a lólengés döntőjét, ahol szintén érdekelt lesz szombaton.

Atlétika: Az első napja van az atlétikának Szingpúrban, amelyen ma három magyar is érdekelt volt. Diszkoszvetés selejtezőjében Váradi Krisztina a negyedik helyen végzett, így bejutott a fináléba. Káplár János szintén diszkoszban 53.67-et ért el és a 10. helyen végzett, míg Szabó Diana a rúdugrásban 335 cm-el a 14. helyen zárt.

Úszás: Biczó Bence a 100 méter pillangó döntőjében a hatodik helyen végzett 53.99-el.  Bucz Ágnes a 100 gyors döntőjében szállt vízbe, ám nem tudta felvenni a versenyt riválisaival, 57.40-es idővel a hatodik helyen végzett.

Vitorlázás: Megkezdődtek a vitorlás versenyek az ifi olimpián. Bathó Péter a mai napon két futamban állt rajzhoz, az elsőt nem sikerült teljesítenie, de a másodikban a 18. helyen ért célba. Összetettben a 26. helyen áll, holnap három szakaszt kell teljesítenie a magyar fiúnak.

Szörf: Nikl András Techno 293 osztályban indult és az első szakaszt a 12. , míg a másodikat a 9. helyen zárta, így összetettben a 10. helyen áll. Holnap újabb három szakasz vár a fiatal sportolóra.

Vívás: Ma  a tőrvívó Györgyi Antal lépett pástra, de a csoportküzdelmek során orosz, brit, egyiptomi, dél- koreai és olasz ellenfele is legyőzte. A 16-os táblán a a dél-koreai LEE Kwang Hyun búcsúztatta. (8-15)

Torna: Mitykó Bianka a lányok enyéni versenyének selejtezőjében a 19. helyen végzett, miután talajon 14., ugrásban 7., felemáskorláton 27., gerenda pedig a  21. helyen végzett.  Ez azt jelenti, hogy az összetett döntőről éppen lemeradt, de ugrásban ott lesz a fináléban.

Tegnap Kapás Boglárka aranyérmet szerzett 200 méter pillangóban. Nálunk  megnézheted a magyar lány úszását!Ifjúsági Olimpia 3. nap – Frissítve! (VIDEÓ: Kapás Boglárka győzelme)” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Visszajelzés: Ifjúsági Olimpia 3. nap – Frissítve! (VIDEÓ: Kapás Boglárka győzelme) | Sportmagazin – Sportmag.hu – Minden ami sport – Sportmagazin – Foci – Kézilabda – Kosárlabda

  2. Visszajelzés: Ifjúsági Olimpia 3. nap – Frissítve! | Sportmagazin – Sportmag.hu – Minden ami sport – Sportmagazin – Foci – Kézilabda – Kosárlabda

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s