DVSC: Máté Péter valóban jogosulatlanul lépett pályára, de…

A DVSC-TEVA hivatalos közleményt adott ki –  olvasható a klub honlapján.

A DVSC Futballszervező Zrt. arról tájékoztatja szurkolóit, hogy Máté Péter Litex Lovech elleni EL-rájátszás 90. percében történő jogosulatlan pályára lépésének körülményeit az UEFA illetékes testülete vizsgálja.

Az UEFA a mai napon írásban tájékoztatást kért klubunktól a játékos szerepeltetésének körülményeit illetően, amelyre a DVSC Futballszervező Zrt. még ma késődélután megküldte az érdemi álláspontját is tartalmazó válaszát.

Bár Máté Péter egy adminisztrációs hiba következtében valóban jogosulatlanul lépett pályára, ezen szabályszegés jelen esetben nem volt olyan súlyú, amely a mérkőzés eredményét vagy a továbbjutást befolyásolta volna. A jogosulatlan pályára lépés miatt az UEFA ugyan alkalmazhat jogkövetkezményt, azonban álláspontunk szerint az – a szabályszegés jellegére tekintettel – nem vezethet a mérkőzés eredményének az óvás miatti megváltoztatására.

Az üggyel kapcsolatos bővebb részletekről, illetve az UEFA döntéséről, az UEFA válaszának megérkezését követően tudunk beszámolni.

DVSC: Máté Péter valóban jogosulatlanul lépett pályára, de…” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: DVSC: Máté Péter valóban jogosulatlanul lépett pályára, de… | Sportmagazin – Sportmag.hu – Minden ami sport – Sportmagazin – Foci – Kézilabda – Kosárlabda

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s