Kajak-Kenu: T-Mobile ajándék Poznan érmeseinek

Nemcsak a sárkányhajó-világbajnokság részvevőinek járt a taps szombaton Szegeden. A T-Mobile ezen a napon köszöntötte ugyanis a poznani világbajnokságon érmet szerző versenyzőket – nem is akármivel – számolt be a szövetség honlapja.

A Maty-érre kilátogató Janics Natasa, Kovács Katalin, Csipes Tamara, Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Folláth Vivien, Vajda Attila, Vereckei Ákos, Hegyi Zomilla, Paksy Tímea, Tóth Márton és Mike Róbert egy-egy értékes MacBookot vehetett át Tóth A. Pétertől, a T-Mobile szponzorációs vezetőjétől.

A legnagyobb tapsot természetesen a szegedi versenyzők kapták, így a három arany- és két ezüstérmet gyűjtő Janics Natasa, valamint az C-1 1000 méter ezüstérmese, Vajda Attila kapta. Persze, ugyanígy szinte „szétrobbant” a lelátó a Maty-éren, amikor a helyi műsorközlő Kovács Katalint szólította a partra.
A poznani éremszerzők természetesen sárkányhajóban közelítették meg a most zajló világbajnokság ünnepélyes eredményhirdetéseinek színhelyét, és ott sorakoztak fel, ahol a szegedi világversenyek legsikeresebb szereplőit szokták köszönteni.

A T-Mobile nevében Tóth A. Péter olyan Apple MacBook hordozható számítógépekkel ajándékozta meg a kajakosokat és kenusokat, mint amilyenekkel a múlt héten az úszó Eb dobogósait lepték meg. A szintén éremszerző Benedek Dalma, Vad Ninetta és Kammerer Zoltán külföldön van, ők természetesen később átvehetik majd az ajándékukat.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s