Elkezdte a munkáját az Egervári- és a Róth-csapat

Ma délben Telkiben találkoztak a svédek és a moldávok elleni Eb-selejtezőkre készülő A-válogatott, valamint a walesiek és a bosnyákok elleni selejtezők előtt álló olimpiai válogatott játékosai. A délutáni edzés előtt a futballisták a sajtó rendelkezésére álltak, a média részéről hatalmas volt az érdeklődés a csapatok és a soron következő összecsapások iránt – írja az mlsz.hu.

Az A-válogatott keretéből néhányan – igazoltan – késtek ugyan a találkozóról, de a délután 5 órakor kezdődő edzésre egy játékos híján mindenki Egervári Sándor szövetségi kapitány rendelkezésére állt. Az egyedüli hiányzó a később befutó Szélesi Zoltán volt, ő ma még nem tudott együtt tréningezni a többiekkel. A keret tagjai közül mindenki egészséges, de Varga József izomfáradtság miatt óvatosságból kihagyta a gyakorlatokat, a debreceni középpályást a masszőrök vették kezelésbe.

Az edzés előtt a sajtó rendelkezésre álltak a futballisták, illetve Egervári Sándor szövetségi kapitány is (a szintén Telkiben készülő U21-es csapatból ugyanekkor Róth Antal szövetségi edző, Németh Krisztián és Kádár Tamás válaszoltak a kérdésekre), a selejtezők előtti óriási érdeklődést mi sem jelzi jobban, mint a Telkibe kilátogató újságírók száma: több tucatnyi médium munkatársai készítettek anyagokat a csapatok tagjaival.

Egervári Sándor az edzésen – a közös bemelegítés után – két részre osztotta a keret tagjait, más feladatokat kaptak azok, akik vasárnap még bajnokit játszottak, mint azok, akik szombaton léptek pályára klubcsapatukban. A hangulat kiváló volt a nap folyamán Telkiben, erre jellemző példa, hogy a tréning előtti megbeszélésen Egervári Sándor tiszteletbeli pro licences edzővé avatta dr. Szilágyi György csapatorvost, akit az angolok elleni barátságos meccsen a brit televíziósok szövetségi kapitánnyá “neveztek ki”, a londoni mérkőzésen ugyanis folyamatosan őt vették a kamerákkal a kispadon, abban a hiszemben, hogy a szakvezetőről mutatnak képeket a nézőknek.

Elkezdte a munkáját az Egervári- és a Róth-csapat” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Olimpiai válogatott, 7. mérkőzés: Magyarország – Wales – a kibeszélő-show « SportMenü – a Te választásod!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s