Szima Gábor kiáll kollégái mellett

Szima Gábor, a DVSC-TEVA elnöke úgy véli, hogy aki a klub vezetését amatőrnek tartja, az nagyon nagy tévedésben van, hiszen a Debrecen a jó vezetésnek is köszönheti az elmúlt évben aratott sikereket.

Szima Gábor, DVSC elnöke a dvsc.hu-nak beszélt a Máté-ügy miatt kitört szurkolói elégedetlenségről alkotott véleményéről.
– Egyértelműen ki kell állnom a kollégáim mellett, hiszen ez a vezetés, menedzsment ezt a klubot a BL- és most az El-csoportkörbe vezette, emellett az elmúlt hat évben nyertük öt bajnokságot, két Magyar Kupát, egy Ligakupát és öt Szuperkupát – mondta a klub honlapjának Szima Gábor. – Nyolc éve ez a klub a dobogón van, a sportsikereinket egyetlen egy szurkoló és újságíró sem vitathatja. Azt is tudja mindenki, hogy a DVSC a magyar állam kasszájába az elmúlt években jóval több mint félmilliárd forint adót fizetett be, vagyis anyagilag is sikeres klubot irányít ez a menedzsment. Ha valaki mégis azt kiabálja, hogy amatőr vezetés, azt gondolom, óriási tévedésben van, még akkor is, ha ezt az adminisztrációs hibát elkövettük.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s