Nehéz helyzetben Róth Antal: Vass Ádám játéka kérdéses Wales ellen

Olimpiai válogatottunk ma délután Telkiben tartotta meg utolsó edzését a walesiek elleni, szombati Eb-selejtező előtt. A foglalkozást megelőzően sajtóbeszélgetés szerepelt a programban, amely rendkívül nagy érdeklődés mellett zajlott le – írja az mlsz.hu.H

A sajtóbeszélgetés keretében Róth Antal szövetségi edző, illetve a futballisták interjúkat adtak a sajtó képviselőinek, és a helyszínre érkező újságírók számából kiindulva lényegesen nagyobb az érdeklődés a soros találkozók iránt, mint általában. A média kiszolgálása után Róth Antal edzést vezényelt játékosainak, egy 75 perces egymás elleni játék is a gyakorlás része volt.

Továbbra sem lehet tudni, hogy a napok óta sérüléssel bajlódó Vass Ádám ott lehet-e holnap a kezdőcsapatban. A tréning után a futballista, valamint az orvosi stáb konzultált a szövetségi edzővel, ám csak holnap dől el a középpályás sorsa, Róth Antal kizárólag akkor szerepelteti a Brescia futballistáját, ha száz százalékos állapotban léphet pályára.

Miközben a mieink Telkiben gyakoroltak, holnapi ellenfelünk, a walesi válogatott Székesfehérváron, a mérkőzés helyszínén tréningezett. Érdekesség, hogy a szigetországiakhoz még az utolsó pillanatban is érkezik három játékos, ők korábban a felnőtt válogatottal készültek, de nem léptek pályára Montenegró ellen, és a többiek után utaznak Budapestre.
A találkozóra 17.30 órakor kerül sor a fehérvári Sóstói Stadionban.

Szurkolók figyelmébe!

A szombati U21-es mérkőzésre biztonsági okokból a következő beléptetési szabályok lesznek érvényben. Bár a belépés mindenki számára díjtalan, a főbejárat melletti pénztárak szombaton, 15 órakor nyitnak, és mindenkinek jeggyel kell rendelkeznie a kapuknál, hogy beléphessen a stadion szektoraiba. Éppen ezért a szervezők mindenkit megkérnek, időben érkezzenek meg a 17.30 órakor kezdődő mérkőzés helyszínére, a Sóstói stadionhoz!

Először a B, C, D (fedett) szektorokat nyitják a biztonsági őrök, illetve a J és az I lelátót (kapu mögött), majd – a nézőszám függvényében – az F-szektor következik. Szükség esetén természetesen a tribünnel szembeni további lelátók is megtelnek majd. Az A-szektor a vendégszurkolóké, ide a mérkőzés napján már nem ad ki jegyeket az MLSZ.

Csoportunk állása:

1. Wales 13 pont (6 meccs)
2. Magyarország 12 pont (6 meccs)
3. Olaszország 10 pont (6 meccs)
4. Bosznia-Hercegovina 7 pont (6 meccs)
5. Luxemburg 4 pont (8 meccs)

Az U21-es (olimpiai) válogatott programja:

Szeptember 4., szombat, 17.30
Magyarország – Wales Székesfehérvár, Sóstói Stadion

Szeptember 7., kedd, 17 óra
Magyarország – Bosznia-Hercegovina, Budapest, Albert Flórián Stadion

A mérkőzésekre a belépés díjtalan!

Nehéz helyzetben Róth Antal: Vass Ádám játéka kérdéses Wales ellen” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Olimpiai válogatott, 7. mérkőzés: Magyarország – Wales – a kibeszélő-show « SportMenü – a Te választásod!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s