Kisgyörgy Gergely vezetésével elindult az FTC-Diego Tenisz szakosztály!

Új szakosztállyal bővült a Fradi-család.

Szombat délelőtt kilátogatottunk a Népligetbe, ahol a SzeptemberFeszt zajlik, ezen belül is, az ülloi129 és az ftcbk közös sátrába. Számos érdekes programmal várták a kicsiket, a nagyokat, és természetesen a ferencvárosi szurkolókat.

A délelőtt folyamán három szakosztály is megjelent a helyszínen: a női kézilabda, a férfi vízilabda csapat, és egy új szakosztály a Tenisz. A program szerint először az FTC női kézilabda csapata érkezett Elek Gábor vezetőedző irányításával. A játékosok közül ott volt Balogh Barbara, Kovacsicz Mónika, Pastrovics Melinda, Tomori Zsuzsanna, Szamoránszky Piroska, és Szucsánszki Zita. A szakember elmondta nem volt elégedett a nyitómérkőzésen nyújtott teljesítménnyel a csapattal, de tudja, hogy ennél többre is képes a társaság, így nem aggódik a jövő miatt. Vannak hibák ezt elismerte, de azon vannak, hogy ezeket kijavítsák. A csapat célja bejutni a legjobb négy közé.

A férfi vízilabda csapatból Wiesner Tamás szakosztályvezető, Ambrus Tamás vezetőedző és Laboncz József a gárda fiatal kapusa nyilatkozott. Tíz új játékos, két régi, és ifiből felhozott pólósok, így fog összeállni a Fradi vízilabda szakosztálya, akik a legjobb négybe kerülést tűzték ki maguk elé célként.

A nap egyik meglepetése: frissen megalakult az FTC legújabb szakosztálya Kisgyörgy Gergely vezetésével a Tenisz. A honlapunknak elmondta a szakosztályvezető – aki nemrégiben visszavonult az aktív játéktól -, hogy gyerekkora óta óriási Fradista, és ezzel, hogy megalakult a zöld-fehéreknél a sportág egy álom valósult meg. “Másfél-két hónapja merült fel az, hogy mi csatlakozunk a Fradihoz. Kovács Miklós, aki azóta a Fradi elnöke is, a tenisz szövetségben is vezető szerepet vállalt, kézenfekvő volt tehát, hogy mi is csatlakozzunk.” A friss szakosztályról tudni kell, hogy korábban a bajnokságban Diego néven szerepeltek. Komoly utánpótlás bázissal rendelkeznek. Az edzéseket a XI.kerületben tartják.

Még egy friss dolog: újjá alakult a Kajak-Kenu szakosztály is.

A frissen megalakult szakosztályokkal a későbbiek során visszatérünk. A nap további eseményeit az Üllői129 honlapján olvashatók bővebben.

Vodpod videos no longer available.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s