Női foci, U17-es vb: Gaál Gyöngyi elődöntőt vezet

Újabb sportdiplomáciai siker!

Az mlsz.hu tájékoztatása szerint a Trinidad és Tobagóban zajló női U17-es világbajnokságának nyitómérkőzést Gaál Gyöngyi vezette Makkosné Petz Brigitta segítségével. Kedden már az elődöntőkre kerül sor, ahol Spanyolország Dél-Koreával, Japán pedig Észak-Koreával találkozik. Ez utóbbi mérkőzésre kapott vezető bírói szerepet Gaál Gyöngyi.

Első számú női játékvezetőnk asszisztensei Cristina Cini és Romina Santuari lesznek Olaszországból, míg a negyedik játékvezetői szerep a svájci Esther Staublira vár. Gaál Gyöngyi ezzel közel került a jövő évi, Németországban rendezendő felnőtt világbajnokságon való részvételhez.

A női játékvezetőknél maradva szerdán a lengyel RTP “Unia” Racibórz és dán Brøndby IF női Bajnokok Ligája-találkozót Kulcsár Katalin irányítja, asszisztensei Hima Andrea és Szeles Krisztina lesznek. Hazaérkezése után október 12-én Gaál Gyöngyire is BL-összecsapás vár, a Torres (olasz) – FC Zürich Frauen (svájci) mérkőzésre Makkosné Petz Brigitta és Török Katalin utazik vele.

Közben az UEFA is újabb megbízatásokkal látta el férfi játékvezetőinket. A Spanyolország-Horvátország U21-es Európa-bajnoki play-off mérkőzését október 8-án Vad István vezeti, állandó asszisztensei, Ring György és Szpisják Zsolt társaságában, a tartalék játékvezető Veizer Roland lesz. U19-es tornán vesz részt október 7-től Belgiumban a betegsége miatti hosszú kihagyásból visszatérő Andó-Szabó Sándor, asszisztense Albert István lesz.

A mai napon két mérkőzésre is érkezett meghívás Katarból: Szeptember 23-27. között Szabó Zsolt, Kispál Róbert és Viszokai László, majd október 4-6. között Kassai Viktor (akire szeptember 29-én még egy rangos BL-mérkőzés is vár), Erős Gábor és Lémon Oszkár utazik Dohába.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s