Csányi Sándor találkozott Michel Platinivel

(fotó: mlsz.hu)

Bemutatkozó látogatást tett Nyonban, az UEFA központjában dr. Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, dr. Vági Márton főtitkár és Berzi Sándor alelnök, nemzetközi igazgató társaságában. A szövetség vezetői találkoztak Michel Platinivel, az UEFA elnökével is, akivel jó hangulatú megbeszélést folytattak – számolt be az mlsz.hu.

Dr. Csányi Sándor tájékoztatta Michel Platinit az elnökké választása óta kidolgozott programokról, így szóba került a szövetség struktúrájának gyökeres megváltoztatása, a Bozsik-program újraindítása, a stadionok fejlesztésének lehetőségei, valamint a pályák biztonságát érintő kérdések rendezése is. Az UEFA elnöke megemlítette, nagyon helyesnek tartja, hogy a magyar labdarúgás az utánpótlás-nevelés fejlesztésével és javításával szeretne régi hírnevéhez méltó helyet kiharcolni magának a kontinens és a világ labdarúgásában, szerinte ez másként nem is lehetséges.

Az MLSZ vezetői találkoztak Theodore Theodoradisszal, aki az UEFA alelnökeként, a nemzetközi szövetségek divíziójának igazgatójaként dolgozik. A sportvezető a találkozó során bemutatta azokat a munkatársait, akik közvetlen kapcsolatban állnak majd a magyar szövetséggel is.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s