A Nemzeti Kézilabda Akadémia bemutatkozása Pomáz Város Napján

Szeptember 25-én tartották Pomáz Város Napját. A hagyományos családi és civil rendezvényen külön bemutatkozó standdal képviseltette magát a Pest megyei település határában felépülő Nemzeti Kézilabda Akadémia (NKA) is.

Az érdeklődőket az NKA Project csapata és a Magyar Kézilabda Szövetség munkatársai tájékoztatták az egy versenycsarnokot, két-három munkacsarnokot, egy sportorvosi központot és egy oktatási központként is funkcionáló sporthotelt is magába foglaló tervezett létesítményről, mely a magyar kézilabda válogatottak otthonául szolgál majd. Az NKA sátrához ellátogatók az épületeket körbevevő zöldterületeken futópályával és további sportpályákkal ellátott komplexum méretarányos makettjét is megtekinthették.
A városi nap gazdag programját bemutató kézilabda mérkőzés és hétméteres dobó vetélkedő színesítette, melynek keretében a Sydneyben olimpiai ezüstérmet szerzett női kézilabda válogatott kapusa, Farkas Andrea tudását tehették próbára a vállalkozó szellemű gyerekek és felnőttek. A Nemzeti Kézilabda Akadémiát befogadó és megvalósításához földterülettel hozzájáruló Pomáz Város polgármesterének, Vicsi Lászlónak Simon Péter projectvezető nyújtotta át az NKA project és az MKSZ ajándékát, egy kézilabda válogatott mezt.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s