Talma: “Úgy érzem, hogy a motor összességében nem rossz.”

Szünet nélkül folytatódik a világbajnokság, ezen a hétvégén Malajziában bőgnek fel a motorok. Talmácsi Gábor a küzdelmekkel teli japán versenyt után már csak előre néz és azzal foglalkozik, hogy vasárnap újra a legjobbak között legyen.

A pályát jól ismeri, szereti is. Két egymást követő évben futamgyőzelmet aratott itt, így nem meglepő, hogy különösen várja ezt a nagydíjat.

Magyar idő szerint 9 óra után 10 perccel kezdődött az első szabadedzés a Moto2 mezőnyének. A tréning első felében száraz pályán folyt a körözés, majd leszakadt az ég, így minden csapat taktikaváltoztatásra kényszerült, ami a munka addigi ritmusába is beleszólt. A Fimmco SpeedUP magyarja nem észlelte azokat a problémákat, melyek Japánban jelentkeztek és sokkal vezethetőbb volt a motorja. Az edzés elején a külső áttételezés miatt kellett kijönnie a boxba, amin a szerelők gyorsan állítottak is, de a kipróbálásra már nem maradt idő, mert egy kör megtétele után eleredt az eső. A mai szabadedzést Alex De Angelis nyerte, Talmácsi Gábor 14. lett.

Talmácsi Gábor nyilatkozata:

“Az edzés első felében nem volt megfelelő az áttételezés, amin mindenképpen változtatnunk kellett, mert egyszer sem tudtam 6-ikba váltani az egyenesekben. A boxkiállás után egy kört sikerült megtennem a pályán, utána el kezdett esni az eső. Ami viszont pozitív, hogy nem jelentkeztek azok a problémát, amik Japánban. Úgy érzem, hogy a motor összességében nem rossz. Holnap folytatjuk a munkát.”

Malajzia, Sepang – első szabadedzés eredménye:
1. De Angelis
2. Redding
3. Elias
14. Talmácsi

Forrás: Faster Management

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s