Erdei Zsolt számít az amerikai magyarok szurkolására

Erdei Zsolt és a riporter (fotó: sportmenu.hu)

A szerdai sajtótájékoztató után rövid interjút készítettünk a világbajnok bunyóssal.

Mint ismeretes, közel egy év után újra a ringbe lép Erdei Zsolt. Madár november 20-án az Amerikai Atlantic Cityben tér vissza, az ellenfele a kenyai Samson Onyango lesz. A sajtótájékoztató után egy rövid interjút készítettünk Erdei Zsolttal.

Sportmenü: Három jelzőt teszek fel neked, melyik jellemző most rád: a motiváció, a sikeréhesség, vagy az öröm a boksz iránt?

Erdei Zsolt: Az öröm.

Sportmenü: Miért pont az öröm?

Erdei: Azért, mert örülök, hogy megint sikerélményem lehet benne, és ezért motivált vagyok.

Sportmenü: Már motivált vagy, farkaséhesen fogsz támadni a ringben. Milyen edzőkre számítasz, jellemben, szakmai oldalról, vagy egyszerre mindkettőt keresed?

Erdei: Erre a mérkőzésre egyszerűen csak egy edzőt keresek, de jó edzőt. A jó edzők ki vannak emelve, csak nem biztos, hogy el tudják vállalni. A megállapodásunk és reményeim szerint Fritz (Fritz Sdunek – szerk.) fogja irányítani a szakmai munkát, erre a mérkőzésre azonban rá nem számíthatok. Most sajnos nem tudtuk megtalálni a megfelelő edzőt, illetve még meg lehetne, azonban nem tudja beilleszteni ezt a programjába. Most az a legfontosabb, hogy egy olyan edzőt találjunk, aki úgy tud engem szakmailag ellátni a felkészülés során és a szorítóban, hogy a legjobbat tudjam kihozni magamból.

Sportmenü: Mit üzensz az amerikai magyaroknak, hiszen fontos neked, hogy legyen, aki neked adja a talpalávalót?

Erdei: Remélem, sokan ki fognak jönni. Tudom, hogy sok magyar él kint Amerikában. Bízom benne, eljut hozzájuk a hír, hogy egy magyar gyerek fog ringbe szállni, és ennek megfelelően sokan eljönnek majd a helyszínre is. Én csak azt szeretném kérni tőlük, hogy amennyiben értesülnek erről, akkor legyenek szívesek támogatni abban, hogy magyar szóval hívnak és hajráznak az amerikai arénában.

Kárpáti Balázs

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s