Dzsudzsák Balázs és Vajda Attila a vászon előtt

Dzsudzsák Balázs éppen fest

November 14-én újabb hírességek járultak a festővászon elé. Élsportolóink közül most Vajda Attila és Dzsudzsák Balázs ragadott ecsetet és csatlakozott a Suzuki Ház-Pagoda Galéria „ecsettel a gyermekekért” kezdeményezéséhez.

A helyszín ezúttal a Hungexpo Terepzóna kiállítása volt. A Suzuki Ház standjánál rengeteg érdeklődő várta a két

Vajda Attila

sportolót. Elsőként olimpiai-bajnok kenusunk érkezett meg. Vajda Attila megcsodálta a sporttársai által már vászonra vitt nagyszerű alkotásokat, majd villogó vakuk kíséretében vetette bele magát a mű folytatásába. Így került fel a képre egy kenus és kenuja.

Eközben befutott válogatott labdarúgónk is, akit rajongók hada várt a helyszínen. Dzsudzsák Balázs, követve számos nagyszerű sporttársa példáját, örömmel csatlakozott a jótékonysági festéshez. A rengeteg autogram kiosztása után ő is ecsetet ragadott, és sportágának központi tárgyát, egy futball labdát vitt fel a vászonra.

Vasárnap tehát újabb élsportolók alkotásaival bővült a mű, melynek változásai továbbra is nyomon követhetők a weboldalon.

A november 25-én, 18 órakor kezdődő árverésen a képből befolyt összeget, a Bethesda Gyermekkórház égési osztályának felújítására és otthonosabbá tételére fogják fordítani. Jótékonysági árverés helyszíne: Suzuki Ház – Pagoda Galéria XIV. Budapest, Egressy u. 17-21.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s