Erdei Zsolt célja, hogy világbajnok legyen Amerikában

Kedden reggel, a DIGI Sport Reggeli Start vendége Erdei Zsolt volt, aki győzelemmel debütált az Egyesült Államokban. A mérkőzésről és a jövőről beszélgettek.

A műsor házigazdája Szombathy Pál kérdésére elismerte Madár, hogy hosszabb és keményebb ellenfél kell a következő mérkőzésen. “A mérkőzés előtt hét héttel ezelőtt tudtam meg, persze az volt a kérdés, hogy elvállalom-e vagy sem az összecsapást. Azért vállaltam el, mert egyrészt edzésben voltam, másrészt nyolc menetes, úgynevezett felhozó találkozót”. Zsolt elmondása alapján a maximumot hozta ki a kiszámíthatatlanul mozgó kenyai Onyango ellen, és ezért nem volt kiütéses siker.

Madárnak fekszik és tetszik az amerikai légkör. “Az emberben nem nehezedik óriási nyomás. Ha vereséggel jönne le a ringből a bokszoló, akkor sincs probléma, hiszen Amerikában mindenkinek van veresége. Azt, hogy nekem nincs vereségem, az furcsa nekik.” Supola Zoltán és a kinti magyarok segítségével került kapcsolatba az amerikai promoterrel Lou Dibellával. DiBellának köszönhetően sikerült még az egy éves időhatáron belül ringbe szállnia, különben Madár nem számítják bele a világranglistán.

Erdei Zsolt magaslati felkészülést tervez, hiszen nem csak fizikailag, hanem lelkileg is jót tenne a számára. “Nem akarok veszíteni. Felőlem két oroszlán is jöhet ellenem, csak ne én maradjak alul, ezért olyan energiákat is mozgósítani tudok, amelyek létezéséről sejtelmem sem volt.

A jövőjével kapcsolatban Madár elmondta, hogy minimum három mérkőzést szeretne bokszolni Amerikában. A fő cél: valamelyik szervezet világbajnoka legyen és a legelismertebb amerikai bokszolók ellen léphessen szorítóba.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s