Michel Platini az MLSZ vezetőivel tárgyalt

(fotó: mlsz.hu)

Michel Platini, az UEFA elnöke mai második programpontjaként a Magyar Labdarúgó Szövetség vezetőivel tárgyalt, a megbeszélésen dr. Csányi Sándor elnök, Berzi Sándor alelnök és Vági Márton főtitkár képviselte az MLSZ-t – számolt be az mlsz.hu.

A tárgyalások során az MLSZ vezetői bemutatták az elnökség új elképzeléseit, köztük a szövetségi struktúraváltás lépéseit, a felvázolt programot az UEFA elnöke és munkatársai nagy figyelemmel és megértéssel hallgatták végig. A találkozón szóba került, hogy az UEFA 2014. július 1-től a Bajnokok Ligájában meghonosodott rendszerhez hasonlóan a nemzeti válogatottak hivatalos meccseinek közvetítési jogait is központilag értékesíti.

A magyar fejlesztési programok szintén napirendre kerültek, és a felek egyeztették ezek UEFA általi támogatásának lehetőségeit. A megbeszélésen foglalkoztak a fiatal labdarúgók nevelésének és védelmének kérdéséről is, miután ez a téma a jövőben kiemelt fontosságú lehet a hazai klubok számára, lévén a labdarúgó-akadémiák egyre több tehetséges futballistát nevelnek ki, és gondoskodni kell érdekeik védelméről.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s