Orbán Viktor és Michel Platini együtt reggelizett

Csányi Sándor, Michel Platini és Orbán Viktor (fotó: mlsz.hu)

Michel Platini, az UEFA elnöke budapesti látogatása második napját egy üzleti reggelivel kezdte, amelyen részt vett Orbán Viktor miniszterelnök is – adta hírül az mlsz.hu.

 

A megbeszélésen jelen volt még dr. Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, Berzi Sándor alelnök és Vági Márton főtitkár, illetve Theodore Theodoridis, az UEFA nemzeti szövetségek divízió-igazgatója, valamint Imre Mátyás, az európai szövetség magyar munkatársa.

A több mint egy órás, szívélyes hangulatú találkozón a felek áttekintették a magyar és a nemzetközi futball aktuális helyzetét, és megállapították, hogy a gazdasági válság ellenére a labdarúgás továbbra is prosperáló, fejlődő üzletág, népszerűsége világszerte folyamatosan nő.

Kiderült, hogy a magyar és a nemzetközi futball sok hasonló problémával küzd, melyek mielőbbi megoldásra várnak. Ezzel kapcsolatban Michel Platini megbeszélte Orbán Viktorral, hogy melyek azok a problémák, amelyeket az Európai Unió segítsége nélkül nem lehet orvosolni, mert túlmutatnak a nemzeti és nemzetközi szövetségek hatáskörén, s Magyarország az EU soros elnökeként e kérdésekben (így például a fogadási csalások elleni harc, az utánpótláskorú játékosok védelme) januártól sokat tehet az előrelépés érdekében.

Képek a mai napról (mlsz.hu):

Vodpod videos no longer available.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s