Rangos díjban részesült a telki edzőközpont

A Nemzeti Turisztikai Bizottság a benyújtott pályázat alapján a négycsillagos Globall Football Park & Sporthotelt érdemesnek találta a Magyar Turizmus Minőségi Díjra. Ez a hazai turizmusban kapható egyik legrangosabb minőségi elismerés, amelyet az átlagon felüli színvonalon szolgáltató turisztikai egységeknek ítélnek oda. – írja az mlsz.hu

A díj elnyeréséhez egy nagyon szigorú, 692 pontos feltételrendszernek kell megfelelni – vizsgálják többek között a szálloda személyzetét, a nyújtott szolgáltatások minőségét és az üzletpolitikát is. A pályázati anyag tartalmát azután titkos vásárlás formájában személyesen is ellenőrizték, amit a szálloda igazgatójával történő személyes egyeztetés és értékelés zárt le.

A Czuppon Péter ügyvezető által irányított komplexum eddigi működése során összesen 26 618 vendégéjszakát regisztrált, eddig több mint 30 ország képviseltette magát Telkiben. Kilenc alkalommal készült fel erőpróbáira itt magyar A-válogatott, és a korosztályos-, a női- és a gyermek válogatottak bázisa is az edzőközpont lett az elmúlt bő másfél esztendő alatt. Fogadtak három Bajnokok Ligájában szereplő csapatot (DVSC, MSK Zilina, Szpartak Moszkva), a magyar női kézilabda válogatottat, valamint hat UEFA minitornának is otthont adott már a létesítmény. Több mint 52 cég választotta megbeszélési helyszínéül a hotelt.

A díj mellett a legfontosabb elismerés, hogy a rövid üzemelési idő ellenére számos visszatérő vendéget tudhat magáénak a szálloda. Az elnyert címet három évre kapta meg a Globall, de minden évben újra ellenőrizik, hogy a továbbiakban is ugyanazon a színvonalon történik-e a munka. A rangos elismerés hivatalos átadására a februári Utazás Kiállítás szakmai napján kerül sor, ahol a turizmusért felelős helyettes államtitkár adja át a tanúsítványt a szálloda igazgatójának.

(forrás: http://www.mlsz.hu)

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s