Talma: “Nagyon jó érzés egy ilyen nemes ügyet segíteni”

A magyar világbajnok, Talmácsi Gábor és a Right Guard Racing jótékony célból árverésre ajánlottak fel egy versenysisakot, az árverésből befolyt összeget pedig a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány munkájának megsegítésére fordították.

A sisakot Talma az idei évben több futamon is viselte. A http://www.bumerang.hu oldalon egy hétig lehetett licitálni, a kikiáltási ár 150.000 Ft volt. A NeoFM Bumeráng című műsorának Talmácsi Gábor december 6-án volt vendége, akkor került bemutatásra az egyedi sisak, és akkor indult a licit. A beszélgetés során Talma megígérte, hogy személyesen adja át a sisakot az árverés végén a legtöbbet kínáló licitálónak, és az átadáskor névre szólóan dedikálja is azt. A licit december 13-án reggel zárult le, az utolsó érvényes vételi ajánlatot a Multiszolg Kft. tette. Az árverés leütésekor 600.000 Ft-on állt a licit, mely összeg teljes egészében a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány működését támogatja.

Talmácsi Gábor:

“Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült az árverés és egy ilyen szép összeggel tudtunk ezáltal hozzájárulni a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány működéséhez. Nem jó dolog betegnek lenni. Nekem is elszorul a torkom valahányszor beteg emberekkel találkozok, de méginkább akkor, ha gyerekekről van szó. A gyógyulás sokszor hosszadalmas, de a bohócdoktoroknak köszönhetően elviselhetőbbek lehetnek a fájdalmak, gyorsabban telik az idő. Nagyon jó érzés egy ilyen nemes ügyet segíteni. Köszönöm a licitálóknak is a segítséget.”

Talmácsi Gábor Média

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s