Madár mellett Fritz Sdunek

Szombaton rekordot dönthet a 45 éves amerikai bokszoló, Bernard Hopkins, akivel Erdei Zsolt is szeretne megküzdeni. Ami viszont biztos: Madár újra régi edzőjével készül fel a következő meccsekre – írja a hvg.hu.

A félnehézsúly idei talán legjobban várt eseményére december 18-án este kerül sor Québecben, ahol Bernard Hopkins (51 győzelem, 5 vereség) csap össze a súlycsoport fiatal világbajnokával, a kanadai Jean Pascallal (26 győzelem, 1 vereség) a Boksz Világtanács (WBC), a Nemzetközi Ökölvívó Szervezet (IBO) és a patinás Ring Magazin öveiért. A meccs nemcsak azért érdekes, mert a 45 éves amerikai akár Erdei Zsolt egyik jövőbeli ellenfele lehet, hanem mert győzelmével rekordot dönthet. 1994 novemberében Las Vegasban a legendás amerikai bokszoló, George Foreman kiütéssel legyőzte a nála tizennyolc évvel fiatalabb Michael Moorert, így nemcsak a Boksz Világszövetség (WBA) és a Nemzetközi Ökölvívó Szervezet (IBF) öveit nyerte el, de ő lett a valaha volt legidősebb bokszvilágbajnok 45 évesen és 299 naposan, ami azóta is csúcs. Szombaton a Hóhérnak is nevezett Bernard Hopkins ezt 38 nappal megdöntheti.

Erdei annyit elárult, hogy jó lehetőségek és jó ellenfelek vannak előtte, de egyelőre nem szeretné elmondani a nyilvánosságnak. „Konkrét nevet már csak azért sem mondhatok, mert a következő egy hónapban minden nagy név bokszol, utána kissé tisztul majd a kép.”

Bővebben itt olvashatsz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s