Erdei Zsolt: “Nekünk, ismert sportolóknak az is a dolgunk, hogy példát mutassunk, illetve lehetőségeinkhez képest mosolyt csaljunk a gyermekek arcára”

Madár és a gyerekek a Parlamentben

Erdei Zsolt kétszeres világbajnok profi ökölvívó advent utolsó hétvégéjén a Parlamentbe látogatott, hogy az Országgyűlés és a Nemzeti Gyermekmentő Szolgálat által szervezett „Mindenki Karácsonya” rendezvényen további sportoló kiválóságokkal együtt mosolyt csaljon a nyolcszáz hátrányos helyzetű, árvíz- vagy iszapkatasztrófa sújtotta vidékeken élő, illetve határon túli gyermekek arcára, akiket Kövér László házelnök fogadott.

A rendezvényen különböző ünnepi programok, egykori és jelenlegi sportoló olimpiai és világbajnokok várták és szórakoztatták a gyermekeket a közelgő Karácsony alkalmából. A világhírű Aranycsapat legendás tagja, Buzánszky Jenő, a sokszoros kenu világbajnok Wichmann Tamás, az olimpiai bajnok vizilabdázó Csapó Gábor, a világ legjobb kézilabdázója, Görbicz Anita, illetve a legutóbbi futball világbajnokságon sípot fújó Kassai Viktor játékvezető egyaránt hatalmas sikert aratott a gyermekek körében, ahol a rövid kérdez-feleket szünni nem akaró autogramosztás  követte. Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Parlament főlépcsőjén nyitotta meg a hivatalos ünnepi programot, majd köszöntötte a gyermekeket, és átadta az Országház kulcsát a posztját erre a napra átvevő tízéves, délvidéken élő Kiskomáromi Zsombornak. Zsombor első mondatával “kakaót, virslit, és táncot-zenét” kívánt mindenkinek. A hivatalos programot a Budapesti Operettszínház művészeinek karácsonyi zenés produkciója követte. A nap további részében a gyermekek táncházzal, különböző kézműves foglalkozásokkal, illetve Gubás Gabi és zenekarának mesejátékával, vagy Lola és Brasch Bence előadásaival találkozhattak.

Erdei Zsolt: „Nagyon örültem a meghívásnak. Nekünk, ismert sportolóknak az is a dolgunk, hogy példát mutassunk, illetve lehetőségeinkhez képest mosolyt csaljunk a gyermekek arcára. Sporttársaimmal együtt sztorizgattunk, autogramokat osztogattunk, és a gyerekekkel együtt élveztük a színvonalas műsorokat. A meghívott gyermekek nagy részének idén borzalmas élményekben volt részük, gondolok itt az árvíz- vagy iszapkatasztrófára. Remélem, erre a pár órára sikerült elfelettetni velük a rossz pillanatokat, és örömet szerezni nekik így a közelgő Karácsony alkalmából. Kívánok mindenkinek Áldott, szeretettben gazdag és Boldog Karácsonyi Ünnepeket!”


Vodpod videos no longer available.

Forrás: Erdei Zsolt Menedzsment

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s