Rédli András számára a karácsony a szeretet ünnepe, a türelmet, a nyugalmat, a csendet és a békességet jelenti

Rédli András

A karácsonyi menüsor következő részében olyan vívóval beszélgettünk, aki a maga nemében illetve sportágában szenzációs eredményeket ért el: a párbajtőr csapattal két éve minden versenyen dobogón van, második éve nyerik a világranglistát és az év párbajtőr csapata lettek a FIE-nél is (Nemzetközi Vivó Szövetség ). 2010-ben a Sportcsillagok gálaestjén másodikak lettek csapatban a Janics-Kovács kettős mögött, valamint Veszprém megye legjobb sportolója lett a múlt héten. Civilben nagy Ferencvárosi szurkoló, valamint a Felix Promotion tagja is. A karácsonyról, az idei esztendőről és a jövőről beszélgettünk Rédli Andrással.

Mit jelent neked a Karácsony?
A szeretet ünnepét, türelmet, nyugalmat, csendet, békét…

Hogyan értékeled az idei évet?
Felemásan: az év eleje elég gyengére sikeredett, viszont a végére szép eredményeket sikerült hoznom/hoznunk, VB bronz csapatban, válogató versenyt nyertem novemberben valamint a Magyar Bajnokságon egyéniben bronz, csapatban ezüst. És ami a legfontosabb újra jól ment a vívás is – végre!

Hogy telnek nálatok az ünnepek?
Szűk családi körben, Tapolcán ünnepelünk, aztán a Rédli mamához és a nagybátyámékhoz megyünk látogatóba Iváncsára- harmadnap.

Milyen ételek kerülnek ilyenkor a karácsonyi asztalra?
Kocsis mamánál vacsorázunk Tapolcán 24-én, rántott ponty, sült pulyka-klasszikus karácsonyi menü természetesen bejglivel.

Milyen évet vársz 2011-ben?
Sikerekben, eredményekben gazdag boldog új évet és egészséget szeretnék kívánni a szeretteimnek és a Fradi Család összes tagjának! Magamnak pedig: Világkupa döntőkben gazdag új évet!

Kárpáti Balázs

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s