Újabb afrikai ellenfele lesz Vető Gábornak

Február 26-án az ugandai Michael Kizza (22 győzelem, 6 vereség) ellen lép legközelebb szorítóba Vető Gábor értesült a profiboksz.hu

Vető Gábor menedzsere, Oliver Duetschler értesítette a hírről a szakportált. A 22 mérkőzést követően is makulátlan mérleggel rendelkező várpalotai származású, de a svájci Bernben élő Vető a németországi Ludwigsburgban megrendezésre kerülő, és a Luan Krasniqi vs. Johnathon Banks nehézsúlyú mérkőzéssel fémjelezett gálán néz farkasszemet a korábban több kisebb címet begyűjtő 33 éves afrikai riválisával, és a menedzser közleménye szerint a magyar bunyós találkozóját a hazai Digisport csatorna is közvetíteni fogja.

Vetővel kapcsolatos hír, hogy a még mindig csak 22 éves öklöző ajánlatot kapott egy áprilisi mérkőzésre is, amelyen a nemrég Manny Pacquiaoval is összecsapó ex-világbajnok Joshua Clottey testvére, Emmanuel Clottey (24 győzelem, 9 vereség) lenne Gábor ellenfele, de a rövid sajtóanyag szerint jelenleg kizárólag a februári összecsapásra koncentrál a Vető-csapat.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s