Czink Melinda lemondta a FED-Kupa szereplést

Igazából nem ért meglepetésként senkit a hír, hogy Czink Melinda lemondta a Fed Kupa válogatottságot, hiszen tudni lehetett, hogy a balkezes versenyző még mindig sérült. Éppen ezért valószínűleg a tartaléknak jelölt Jani Réka sem lepődött meg Keller László szövetségi kapitány behívóján – írja a tennishungary.hu.

Réka tavaly Portugáliában mutatkozott be a Fed Kupa csapatban, nagyszerű játéka pedig nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a csapat a várakozásoknál jobban szerepelt. Réka egyéniben és párosban is kiválóan játszik, ráadásul Babos Timivel a juniorok között évekig együtt párosozott és több versenyt is megnyertek együtt.

Az új csapat, a Szávay-Arn-Babos-Jani kvartett január 30-án Tel Avivon keresztül utazik majd Eilatba, a sorsolást azonban nem ott, hanem a nagy médiaérdeklődés miatt január 24-én az ITF londoni irodájában tartják.

Melinda legutóbb 2006-ban viselte a válogatott melegítőt, így ő csak abban az esetben lehet ott a londoni olimpián, ha a csapat bejut a rájátszásba és ott számol vele Keller László, az olimpiai indulásnak ugyanis az a feltétele, hogy az olimpiát megelőző négy évben legalább kétszer rendelkezésre kell állnia.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s