Blaterrel találkozott a Csányi Sándor vezette MLSZ vezetés

A Magyar Labdarúgó Szövetség vezetői csütörtökön hivatalos bemutatkozó látogatáson vettek részt Zürichben, a FIFA székhelyén. A Csányi Sándor vezette magyar delegációt Joseph S. Blatter, a FIFA első embere fogadta, az MLSZ elnöke mellett Berzi Sándor alelnök és Vági Márton főtitkár vett részt a találkozón – adta hírül az mlsz.hu.

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke a január 10-i FIFA-gálán már találkozott Joseph Blatterrel, de a magyar szövetség új vezetőségének hivatalos bemutatkozó látogatására ma került sor. Az MLSZ vezetői a FIFA elnökével, valamint a nemzetközi szövetség több igazgatójával is találkoztak. A több órás, jó hangulatú megbeszélésen a magyar küldöttség tájékoztatta a FIFA elöljáróit a szövetség átalakulásáról, terveiről, és szóba kerültek a két szervezet közötti együttműködési lehetőségek is. Fotó: FIFA / Foto-Net

Kiemelt szerepet kapott a tárgyalásokon a fiatal labdarúgók védelme, valamint a saját nevelésű játékosok szerepeltetésének fontossága. Szövetségünk vezetői felvetették, hogy Magyarország, központi fekvését kihasználva, a jövőben gyakori házigazdája lehet a FIFA rendezvényeinek.

Joseph Blatter kiemelte: nagy jelentőséget tulajdonít annak, hogy 2011 első félévében Magyarország tölti be az EU soros elnöki posztját, mert ebben az időszakban országunk különösen sokat tehet a sport és a nemzetközi futball érdekében, valamint elmondta, a magyar szövetség, akárcsak eddig, a jövőben is számíthat a FIFA pénzügyi támogatására.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s