Gera majdnem a Sampdoria játékosa lett!

A Fulham visszautasította a Sampdoria ajánlatát Gera Zoltánért – értesült a skypsports.com.

Mint ismeretes Gera az ősz folyamán kevés lehetőséget kapott Mark Hughestól, és a távozás gondolatával foglalkozik. Számos klubbal hozták össze a magyar válogatott csapatkapitányát, de hivatalos konkrét érdeklődés eddig nem történt meg. Eddig. Ugyanis a skysports.com információja szerint Koman Vladimir és Laczkó Zsolt együttese, a Sampdoria ajánlatot tett a Fulhamnek Gera Zoltánért, de az angol klub nemet mondott az olaszoknak.

Pár nappal ezelőtt Mark Hughes, a Fulham menedzsere elmondta, hogy mindenképpen szeretné megtartani Gerát, hiszen jó játékosnak tartja, és hosszú távon számolna a “Magic magyarral”. Gera Zoltánnak nyáron lejár a szerződése a londoniaknál, vagyis ha nem hosszabbítják meg a kontraktusát, akkor júliusban ingyen távozhat.

Az angol sportoldal szerint kérdés, hogy a genovai klub elő áll-e egy jobb ajánlattal, vagy végleg lemondanak róla.  Egy biztos, van érdeklődő Angliából, Németországból, Olaszországból és Spanyolországból. A téli átigazolási szezon január 31. éjfélig tart.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s