Fogjunk össze a Fradiért!

Ma újabb pofont kapott a Ferencváros.

Mint ismeretes, csütörtök délelőtt rendkívüli közgyűlést tartott az FTC Zrt. Erről bővebben itt olvashatsz. Sajnos ismét össze kell fognunk. 2005 óta mindennap egy rossz álom volt, egészen 2008-ig, amikor is megérkezett a brit Kevin McCabe. Minden szépet, s jót ígért a Fradinak, de mint már kiderült, ezek csak ígéretek, és üres beszéd voltak.. A mai napon 2011. február 17-én a skót tulajdonos meg akarta szüntetni a focit. A mi focinkat, a 112 éves hagyományt. Ez az angol-módi?

Kevin McCabe-bet, nagy örömmel és szívvel fogadta ide a Fradi-család, de a skót üzletember visszaélt a bizalommal. Lehet kifogásokat keresni, hogy a gazdasági válságra, a bankokra, a politikára fogni mindent.. Azonban sehol nem hallottam olyat, hogy egy tulajdonos megvesz egy klubot, majd a nehézségek miatt inkább megszünteti a labdarúgást. Normális? Ráadásul van egy hivatalos szerződése az állammal, a telekkel kapcsolatban. Érdekes jogi helyzet elé nézzünk. A szurkolókat egy érdekli, hogy az FTC labdarúgó csapat az Üllői út 129.-ben játsszon az Albert Flórián Stadionban

Itt az ideje, hogy az FTC legendái is a sarkukra álljanak és álljanak ki a Fradiért. Most közös és becsületbeli az ügy. A szurkoló, a játékos, a vezető, akik szeretik a Fradit, azok fogjanak össze. Meg kell mutatni, hogy a Ferencvárosi Torna Club egy nagycsalád, amely jóban-rosszban együtt van!
A szurkolóknak egy feladatuk van, meg kell tölteni a Szentélyt és idegenbe minél többen elutazni a meccsekre.

Végül egy régi kedves Fradi-dallam következik:
„Fradi volt, Fradi lesz, míg a Földön ember lesz!”

Kárpáti Balázs

Fogjunk össze a Fradiért!” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s