Kubatov 30 napot kért Kevin McCabetől

A sportvezető, az mtv Sport7 c. műsorának vendége volt, aki beszélt a Fradi helyzetéről.

A műsor elején az mtv egy összeállítást készített. A riportban megkérdezték Borbély Zoltánt, az MLSZ kommunikációs igazgatójától, aki elmondta, hogy hogy már a végelszámolás elindítása az FTC azonnali kizárását jelentette volna.

Kubatov Gábor a stúdióban elmondta, hogy egyszerű Fradistaként akar tenni. Megerősítette azt a hírt, hogy csak 30 napig kéri McCabe-et, hogy finanszírozza a csapatot. A sportvezető kifejtette, hogy bonyolult gazdasági körülmények vannak a Fradi körül. (Várszegi, stadion) Külön érdekesség, hogy a hétvégén három helyről is jött árajánlat az FTC, mint klub felé, többek között Berki Krisztiánról, mindenki azt mondta, hogy ő képviseli McCabe-t, nem világos tehát, hogy ki jogosult tárgyalni.

Kubatov érzelmi okokból elfogadhatatlannak tartja, hogy jogi okoskodással tegyenek pontot az ügy végére, ahogy az más csapatnál történt. Mezei Dániel kérdésére válaszolt a Club helyzetéről is. A 600 millióból 43 millió maradt és új stratégiai módszert akar, miszerint mindenki annyit költhet, mint ami bevétel van. Magát a Zrt.-t mindenképpen visszavenné, de rengeteg megoldatlan helyzet van, ami meghatározhatja a jövőt pl. stadion.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s