Kubatov cáfolja McCabe állításait

Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnökjelöltje kedden közleményben cáfolta Kevin McCabe azon állításait, miszerint előrehaladott tárgyalásokat folytatnának az angol befektetővel az általa birtokolt FTC Labdarúgó Zrt., s az ingatlanok további sorsáról, s azt is, hogy az alapelvekről már meg is állapodtak volna.

„A közvélemény korrekt tájékoztatása céljából leszögezzük, hogy Kevin McCabe úr szombat (február 19.) délután egy közös szándéknyilatkozat tervezetét juttatta el a Ferencvárosi Torna Clubhoz a Ferencvárosi Labdarúgó Zrt részvényei és az ingatlanok eladásáról, melyen utólag, tollal odaírt megjegyzések, módosítások szerepeltek. Néhány órával később ezzel szemben arról szereztünk tudomást, hogy a Ferencvárosi Torna Club helyett mégis Berki Krisztián úrral írt alá McCabe úr egy számunkra ismeretlen tartalmú dokumentumot, ami megkérdőjelezi a nekünk megküldött tervezet érvényességét” – áll Kubatov Gábor közleményében.

A Fidesz országos pártigazgatója, aki az FTC-nek a Zrt.-be delegált tagja, sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy szombat óta “semmiféle kommunikáció vagy tárgyalás nem történt az ügyben”, s jelzi, hogy éppen ezért az alapelvekben sem történhetett megegyezés.

A labdarúgóklubot 2008 áprilisában megvásárolt angol üzletember kedden az FTC honlapján jelentetett meg közleményt, melyben jelezte, hogy közös szándéknyilatkozatot írt alá Berki Krisztiánnal, a BK Management Kft. tulajdonosával, amelynek értelmében a korábbi vezérigazgató cége átveszi a labdarúgóklub irányítását.
hirdetés

Ebben jelezte, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytat Kubatov Gáborral a teljes projekt jövőjével kapcsolatban, s ennek része a teljes ingatlan átadása is. “Az alapelvekben már megegyeztünk, a végleges megállapodás pedig négy héten belül várható” – olvasható McCabe közleményében.

Forrás: sportgeza.hu/mti

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s