Prukner László: “Felkészültünk a tavaszra”

(Fotó: kb/sportmenu.hu)

Pénteken reggel a DIGISport vendége volt, Prukner László, az FTC szakmai igazgatója.

Szombathy Pál kérdésére elmondta a szakmai igazgató, hogy muszáj kirekeszteni a külső tényezőket. ” Muszáj kirekesztenünk a körülöttünk történő dolgokat.  Sokkal több információm van, mint a csapatnak. Kevin McCabe távozását és Berki Krisztián érkezését is rajtam keresztül tudta meg a csapat, ennek így is kell lennie. A mai információs világban nem dughatjuk homokba a fejünket, de kezelni tudni kell a szituációkat.”

Prukner László szerint a különleges szituáció ellenére kezelhető a Fradi helyzete.ugyanakkor elismerte, hogy vannak elmaradások, de nem olyan mértékűek, amelyek már felemésztenék a csapatot. Nem keres kifogásokat, nem kertelt a szakmai igazgató: “Nem lehet sajnáltatni magunkat, ha teljesítményt teszünk az asztalra, akkor lehet követelni és kérni, jogosan. Ezt a csapatom is tudja.”

A vezetőedző bevallotta, hogy amikor ide került a Fradihoz, akkor nem volt  egység, sem erő, sem egyetértés nem volt a klubnál. Marek Heinzzel kapcsolatban elmondta, hogy nehéz játékos, de ha hozza a tudását, akkor kiemelkedik a magyar mezőnyből.

A műsor felvételét, itt megnézheted.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s