DVSC – Bulath: Pont került az ügy végére

Hétfőn találkozott Bulath Anita és a DVSC Kézilabda Kft. ügyvezetője, Gellén András, és a játékos egyeztetett a csapat vezetőedzőjével, Köstner Vilmossal is – olvasható a dvsckezilabda.hu-n.

Mint ismert, Bulath Anita, a DVSC-Korvex játékosa szombaton aláírta a 2011/12-es szezonra érvényes szerződését a Veszprém Barabás KC együtteséhez. A DVSC Kézilabda Kft. vasárnapi közleményében jelentette be, hogy a játékos az aláírás mikéntje miatt büntetést kap. A felek hétfői megbeszélésükön arra a megállapításra jutottak, hogy Bulath Anita nem a szerződését, hanem a DVSC Kézilabda Kft. házirendjét szegte meg. A probléma forrása nem az volt, hogy a válogatott kézilabdázó a következő szezontól a veszprémi klubban folytatja pályafutását, s nem is az, hogy új szerződését aláírta. A DVSC Kézilabda Kft. vezetése azt helytelenítette, hogy Bulath Anita mindezt azon a napon tette meg, amikor a DVSC-Korvex bajnoki mérkőzést játszott, és ráadásul a klub vezetőivel való egyeztetés nélkül utazott el Veszprémbe. Bulath Anita elfogadta a klubvezetés által kiszabott büntetést.

A felek megegyeztek abban, hogy a 2010/11-es szezon hátralévő részében Bulath Anita mindent megtesz majd azért, hogy a DVSC-Korvex sikeresen szerepeljen a bajnokságban és a Magyar Kupa négyes döntőjében. A DVSC Kézilabda Kft. vezetése, ismerve Bulath Anita sportemberi kvalitásait, biztos abban, hogy a játékos mindent megtesz majd jelenlegi csapata sikerének érdekében.

A DVSC Kézilabda Kft. az ügyet ezzel lezártnak tekinti.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s