Várhatóan 2014-ben elkészülhet az új Puskás Ferenc Stadion

A tervek még idén elkészülnek, és várhatóan 2014-re épülhet fel az új Puskás Ferenc Stadion – mondta az InfoRádiónak a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke.

Csányi Sándor Magyar Labdarúgás Fórumán arról is beszélt, hogy az MLSZ stratégiai tervében szereplő számítások szerint 2020-ig 238,7 milliárd forint kerülhet a magyar labdarúgásba.

Egész pályás letámadást kell folytatnunk, mert különben nem tudunk áttörni a jelenlegi helyzeten – mondta az InfoRádiónak Csányi Sándor a Magyar Labdarúgás Fórumán.

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke kifejtette: minél gyorsabban meg kell teremteni a lehetőségét, hogy a gyerekeknek legyen hol futballozni, iskolaudvarokon vagy a lakótelepek melletti tereken. Újra kell indítani a Bozsik-programot, ami idén meg is valósul, emellett tömeges edző- és játékvezető-képzést kell kezdeni – tette hozzá.

A Puskás Ferenc Stadion újjáépítéséről ebben az évben dönthetnek, jövőre elkezdődhetnek a munkák és 2014-re készülhet el az aréna – emelte ki Csányi Sándor.

A MLSZ elnöke beszélt arról is, hogy az NB I-ben jövőre is marad a 16 csapatos létszám. A másodosztálynak nagyobb szerepet kívánnak adni, de kompromisszumot kell kötni az NB II-esek és az élvonalbeli klubok között, hogy a juniorcsapatok melyik osztályban induljanak – mondta el. Jelenleg hét tartalékcsapat szerepel a második vonalban, a többi pedig az NB III-ban.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s