A MOB és a Magyar Telekom folytatja a közös munkát

A Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Telekom újabb együttműködési megállapodást kötött, amelynek értelmében Magyarország legnagyobb távközlési szolgáltatója 2012 végéig a MOB arany fokozatú főtámogatója lesz – írja a telesport.hu.

A szerződést Borkai Zsolt MOB-elnök és Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója írta alá, a sajtótájékoztatót Nagy Tímea kétszeres olimpiai bajnok vívó vezette.

Christopher Mattheisen magyarul mondott beszédében kiemelte, hogy a mostani megállapodást majdnem 500 nappal a londoni ötkarikás játékok előtt kötötték meg. Hangsúlyozta, hogy a Magyar Telekom 18 éve támogatja a magyar olimpiai mozgalmat.

Borkai Zsolt szerint a mostani szerződés azért is fontos, mert 2011 az olimpiai indulási helyek megszerzésének éve, s a támogatás biztosíték arra, hogy a magyar sportolók megfelelő körülmények között készülhessenek.

A sajtótájékoztatón – amelyen több olimpiai bajnok is részt vett – videóüzenetben jelentkezett és számolt be felkészüléséről Janics Natasa háromszoros ötkarikás aranyérmes kajakos és Cseh László világ- és Európa-bajnok úszó, előbbi Törökországban, utóbbi Dél-Afrikában edzőtáborozik.

Az esemény végén Borkai magyar válogatott mezzel ajándékozta meg Christopher Mattheisent és Király István vezérigazgató-helyettest.H

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s