Március 14-én indul útjára a DIGI Sport új csatornája, a DIGISport plus! – Frissítve!

A DIGI Sport örömmel tájékoztatja a sport és a sportvilág iránt érdeklődő, már meglévő és szívesen várt új közönségét, hogy a tavaszi ünnep előestéjén útjára bocsátja új csatornáját, a jelenlegivel egyenértékű és a kínálatot tovább gazdagító DIGI Sport Plust.

A nyitó adásban az ATP Masters teniszsorozat mérkőzését láthatják nézőink.Új csatornával és férfi-nõi kézilabda BL-lel újít tavasszal DIGI Sport! 2011. március 14-én indul útjára a DIGI Sport új csatornája.

Az új, szintén teljes HD-minőségű és a legmagasabb technikai nívójú csatorna megnyílásával a nézőknek kényelmesebb elérhetőségekkel, bővebb választási lehetőségekkel, új sportágakkal és mindenekelőtt a magyar sportesemények robbanásszerű kiszélesedésével szolgál a DIGI Sport. Meghatározó új műsortartalom a férfi és női kézilabda Bajnokok Ligája sorozat közvetítési jogainak megszerzése, melyet további meglepetések követnek a tavasz és a nyár során.

Az új csatorna által megduplázódó műsorfelület lehetővé teszi azt is, hogy a DIGI Sport birtokában lévő egyetlen eseményről se kelljen időhiány miatt lemondani, és bővebben tudjunk kínálni már korábban megszerzett csomagjainkból is.

A DIGI Sport nem csak vallja, de tartja is, hogy a sport mindenkié. A szolgáltatók továbbra is háztartásszámuktól függetlenül, azonos feltételek mellett juthatnak a DIGI Sport Plus és a DIGI Sport kínálatához, melyet már jelenleg is több, mint száz szolgáltató juttat el a nézőkhöz.

Az új műsorkínálatról és a bővülő választékról az érdeklődők folyamatosan tájékozódhatnak a http://www.digisport.hu weboldalon, valamint a csatorna Facebook csoportjaiban.

2011. március 9.,

DIGI Sport

Frissítve:

A handball.hu információi szerint március 14-től egy új tévécsatorna, a Digi Sport Plusz veszi át a kézilabda Bajnokok Ligája-közvetítéseket. Bár a Viasat 2008-ban öt évre megvásárolta a BL-közvetítések jogait, a Digi Sport március 14-én induló új csatornája, a Digi Sport Plusz az Európai Kézilabda Szövetség marketing csoportján keresztül egy magasabb összeget ajánlott, így a jövőben az új adó közvetítheti a BL-mérkőzéseket.

Az MKSZ elnöke, Sinka László elárulta a handball.hu érdeklődésére, hogy a BL-közvetítések jogaival kizárólagosan az EHF rendelkezik, és a hazai szövetségnek semmilyen beleszólása nincs abba, hogy mely adó veheti meg ezeket.

A szakportál információja szerint a Győri Audi ETO KC Dinamo és a Larvik elleni utolsó két középdöntőcsoport-beli találkozóját még valószínűleg a Viasat3 sugározza.

Frissítve2:

A DIGISport plus friss hírt tettek közzé a facebookon. Íme:

Újabb (jó) hírrel szolgálhatunk: Minden DIGI előfizető számára elérhetővé válik az új DIGI Sport Plus csatorna. Kábeles és műholdas ügyfeleink számára egyaránt. Hogy milyen csomagokban lesz benne, azt hamarosan közzétesszük! 😉

Frissítve3: Ma reggel, a Reggeli Startban bejelentették, hogy Március 14-én este 19:00-kor kezdődik az adás. (2011.03.11.)

Frissítve4: “Budapesti (kábeles) ügyfeleink számára a DIGI Sport Plus frekvenciaértéke: 711,25
Hamarosan indulunk! ;)”

Március 14-én indul útjára a DIGI Sport új csatornája, a DIGISport plus! – Frissítve!” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Április 9-e van. Vártam a digisporton a Manchester United meccset, mire a műsorvezető közölte, hogy azt a digisport plusszon adják. Értem én, hogy ezt hívják piacgazdaságnak, de valahogy mégis átverve érzem magam.
  Szóval hétfőn lemondom a digi tv szoplgáltatását. Ez a minimum.

  Kedvelés

 2. Gratulálok.

  Ezt direkt csinálják???

  Már egyszer megcsinálták ezt. Miért kell elvenni az emberektől a lehetőséget hogy nézhessék a kézilabda bl magyar vonatkozású mérkőzéseit?

  Komolyan mondom hogy direkt szívatnak minket.
  Nem igaz hogy nem lehet ez ellen semmit sem tenni.

  Kedvelés

 3. Hát remek! Ez a tetves csatorna mindent elvesz tőlünk??? Nincs erről valami törvény már, hogy az ilyen kaliberű sporteseményeket, csak olyan tv adón lehet közvetíteni amit majdnem mindenki tud fogni??? Hogy a franc essen beléjük!

  Kedvelés

 4. Az a kérdés közvetíteni akarnak, vagy csak megvenni a közvetítés jogát, hogy ne lehessen nézni.

  Eddig néztük a kézilabda BL-t, mostantól kezdve nem fogjuk tudni, mert még Budapesten sem tudják biztosítani a nézhetőséget. A helyi Digi TV-s csak mosolyog ha megkérdezzük mikor lesz, azt mondja majd egyszer.

  Kedvelés

  • Kedves Endre,

   A legutolsó információim szerint közvetíteni is fognak meccseket. Annyit tudok még, hogy jövő héten lesz egy bővebb tájékoztatás.

   Üdvözlettel,
   Kárpáti Balázs

   Kedvelés

 5. Kedves Péter,

  Ez még korai kérdés, egyelőre a Digisport honlapját lehet majd figyelni, hogy milyen műsorok lesznek. Az újságba nem tudom mikor fognak bekerülni…

  Üdv,
  Kárpáti Balázs

  Kedvelés

 6. szeretném megkérdezni,hogy a DigiSport Plus csatorna programját,hol illetve melyik újságban lesz megtalálható?

  Köszönettel Bartha Péter

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s