Férfi vízilabda: Két napos összetartáson volt a Kemény-csapat

Hétfőn és kedden összesen három edzést tartott a magyar válogatott összetartására ez alkalommal meghívott 17 játékos Szentendrén, a Vizes Nyolcas uszodában – számolt be a vlv.hu.

A legutóbb, még a Volvo Kupán együtt szerepelt társasághoz képest csak a két reccói hiányzott, illetőleg Gergely Pista helyett most a sérüléséből felépült Szécsi Zoltán kapott meghívást.

Kemény Dénes tájékoztatása szerint már a hétfői két edzés is nagyon jó hangulatban zajlott, hasznos volt, az ünnepnapon tartott gyakorlás során pedig “úgy kellett visszafogni a játékosokat”.

– Tegnap egykapuzással gyakoroltunk hátrányt-előnyt és már nem sok mindent kellett mondjak. Januátr óta dolgozunk és a Volvo-hét is nagyon sokat segített. Nem akarom azt sem, hogy unják, hogy a könyökükön jöjjön ki, mindenesetre kezdenek reflexszerűvé válni a mozdulatok, majd ehhez hozzá teszünk újdonságokat, ami majd megint érdekes lesz.

A válogatott legközelebb két hét múlva találkozik, már a Margitszigeten, aztán lesz még egyszer két napjuk. A közvetlen vb-felkészülést május 30-án tervezte elkezdeni a kapitány, de ahogy most nézi a bajnoki rájátszás menetrendjét, elképzelhető, hogy már előbb összehívja a fiúkat.

A hétfői és keddi edzéseken részt vett játékosok:

Baksa László, Nagy Viktor, Szécsi Zoltán (kapusok)

Bátori Bence, Biros Péter, Bundschuh Erik, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Kiss Gergely, Salamon Ferenc, Szivós Márton, Török Béla, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton (mezőnyjátékosok)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s