Kiscsicsó már két éve nincs velünk

A Fehérvár és a magyar jégkorong-válogatott egykori kiváló játékosa, Ifj. Ocskay Gábor ma két éve elhunyt. Ő rá emlékezünk.

Verőfényes szép tavaszi napra ébredtünk, csiripelnek a madarak. Gábor nap van. Speciális ez a nap, ugyanis éppen ma két éve szívinfarktusban elhunyt Ifj. Ocskay Gábor. Pár nappal az A-csoportos jégkorong-világbajnokság előtt… Az eltelt időszak alatt az egykori klubja megváltoztatta a nevét: SAPA Fehérvár AV19 néven szerepelnek, és a fehérvári csarnok felvette Gábor nevét.

A 2009-es svájci világbajnokságon fergeteges hangulatot varázsoltak a magyar szurkolók Zürichben, arra nem lehetett jelzőket találni. Amikor a publikum elkezdte skandálni Ocskay Gábor nevét, akkor elszorult mindenkinek a szíve, és könnycseppek is megjelentek. A magyar jégkorong válogatott 0 ponttal zárta ugyan a vb-szereplést, de Kiscsicsó mindörökké a legjobbak között marad.

2011-ben Ted Sator vezetésével készül a magyar jégkorong-válogatott a budapesti diviziós világbajnokságra, amelyet Budapesten rendeznek meg. A cél: visszajutni az A-csoportba. Kiscsicó ott lesz lélekbe!

Gansxta Zolee, az ismert énekes, aki mellesleg óriási jégkorong rajongó írt egy emlékdalt a kiváló játékosról.

Íme a videóklip.

Kárpáti Balázs

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s