Kajak-Kenu: Debrecenben is nagy sikert aratott a vb-kampány

Újabb utazás kiállításon, a Debreceni vásáron (www.debrecenivasar.hu) tűnt fel a szegedi MOL Kajak-Kenu világbajnokság kampánya. Több mint fél ezren „ültek” egy hajóba a világbajnokság háziasszonyával, a háromszoros olimpiai bajnok Janics Natasával – számolt be a szövetség honlapja.

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség korábban arról számolt be, hogy, különleges kampánnyal készül a szervezőbizottság az augusztusi szegedi MOL kajak-kenu világbajnokságra. Ennek egyik eleme az Utazás kiállításon már megismert „látványkajakozás”: a látogatók egy fénykép erejéig egy hajóba ülhetnek a háromszoros olimpiai bajnok Janics Natasával, aki személyesen nem, csak virtuálisan van jelen a kiállításon.

A múlt hétvégén a Debreceni vásáron hasonló élményben lehetett része a látogatóknak – közel fél ezren fényképezkedtek az auguszus 17. és 21. között sorra kerülő MOL kajak-kenu világbajnokság háziasszonyával, Janics Natasával. A pároshajó ezúttal is több generációt mozgatott meg: gyermekek, fiatalok, sőt az idősebb korosztályból is többen „modellt ültek”, és jó néhányan elmondták, szurkolóként ők is jelen lesznek majd az augusztusi világbajnokságon.

„Az idei vásár egyik különleges színfoltja volt a kajak-kenu világbajnokság standja – mondja dr. Dajnoki Krisztina főszervező. – Az egyedisége mindenkit megragadott, nem csak a látogatók, több kiállító is beállt a sorba, hogy közös fényképe lehessen Janics Natasával. A vásár ideje alatt úgy láttam, nagy az érdeklődés az augusztusi világbajnokság iránt, biztos vagyok benne, hogy egy wellness hétvégével összekötve sokan választják ezt az eseményt nyári kikapcsolódásként a debreceni régióból is.”

A Debreceni vásáron készült fotók ezúttal is letölthetőek a MOL Kajak-kenu világbajnokság hivatalos honlapjáról, a http://www.szeged2011.hu oldalról. Sőt, aki úgy gondolja a Facebookon is megoszthatja ismerőseivel, barátaival a fényképeket.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s