Gaál Gyöngyi női BL-elődöntőt, Kassai Viktor Európa Liga-mérkőzést vezet

A női Bajnokok Ligája versenysorozat a végéhez közeledik. Az egyik ágon két német csapat, a másik ágon a francia Olympique Lyonnais és az angol Arsenal Ladies FC került be az elődöntőbe. Ez utóbbi találkozó első összecsapására április 9-én kerül sor, amelyet magyar játékvezetői kvartettre bízott az UEFA játékvezető bizottsága – adta hírül az mlsz.hu.

A vezetőbíró Gaál Gyöngyi lesz, asszisztensként Kulcsár Judit dr. és Makkosné Petz Brigitta segítik munkáját, a tartalék-játékvezető szerepét pedig Urbán Eszter látja majd el. A mérkőzés jelentőségét emeli, hogy sikeres szereplés esetén a magyar éljátékvezető esélyei tovább nőnek a németországi női világbajnokságon való részvételre.

A férfiak következő kupakörében Kassai Viktorra és öt kollegájára április 14-én egy később kijelölendő Európa Liga-mérkőzés vár. A jelölés azt sugallja, hogy eredményes működés esetén jut még szerep számára a Bajnokok Ligája hátralévő ciklusában is. Kisebb sérülés miatt a hazai bajnokságban addig nem láthatjuk játékvezetőnket.

Az UEFA tehetséges játékvezető felkészítésével foglalkozó programjának (CORE) második ciklusára ismét meghívást kapott az elmúlt év szeptemberi bemutatkozó kurzusán már részt vett magyar trió. Ennek megfelelve Farkas Ádám játékvezető, Berettyán Péter és Horváth Róbert asszisztensek április 14-én Nyonba utaznak, ahol elméleti felmérések, gyakorlati vizsgák, előadások és mérkőzésvezetés is vár rájuk. Előtte április 6-án fiatal játékvezetőnk a Ligakupa-döntő első mérkőzésével hangol az utazásra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s