Talma: “Jó érzés volt ellátogatni az egykori iskolámba”

(fotó: Talmácsi Média)

Talmácsi Gábor tegnap látogatást tett két budapesti középiskolában is – Egressy Gábor Kéttannyelvű Műszaki Szakközépiskola, Budai Árpád Gimnázium – köztük abban, ahová anno ő maga is járt.

A tanulók izgatottan várták a motoros érkezését, akit egy igazi példaképnek tartanak. A korábbi években nagyon ritkán

(Fotó: Talmácsi Média)

nyílt arra lehetőség, hogy Talma eleget tudjon tenni ezeknek a felkéréseknek, de az idei év a felkészülés éve, ami ugyan legalább annyira programozottan telik számára, mint az eddigiek, de többet van itthon, amit igyekszik is a lehető legjobban, legtartalmasabban kihasználni.

Az iskolákban eltöltött idő alatt a kötetlen beszélgetések során Talma elmondta, hogy mit jelent számára a motorozás, mi mindent kellett tennie azért, hogy eljusson addig, ahol most tart és szerinte mikre van szükség a siker eléréséhez. Természetesen a beszélgetés után lehetőség nyílt közös fotók készítésére is, amivel éltek is a diákok, valamint az autogram osztás sem maradt el. Volt olyan diák, aki a tankönyvét dedikáltatta. Lehet, hogy így majd többet fogja lapozni?:-)

(Fotó: Talmácsi Média)

Talmácsi Gábor nyilatkozata:

Jó érzés volt ellátogatni az egykori iskolámba, hiszen a diák éveimről sok szép emléket őrzök. A gyerekek nagy szeretettel fogadtak, találkoztam néhány volt tanárommal is. A beszélgetés közben saját példámon keresztül elmondtam mindkét iskolában, hogy a célok kemény munkával és kitartással elérhetőek.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s