Talma oktatta, segítette hétvégén a fiatalokat

Fotó: Talmácsi Gergő (Talmácsi-sportphoto)

Világbajnok motorosunk folyamatosan edz és odafigyel arra, hogy minél jobb formában legyen, ugrásra készen álljon. Saját edzései mellett azonban kiemelt figyelmet szentel az utánpótlásra is, akikkel a hétvégén is együtt motorozott a Talmácsi-ringen.

A Talmácsi Motorsport Akadémián jelenleg is több valóban tehetséges fiatal bontogatja szárnyait, akik számára az

Csoportképen szereplő gyerekek balról jobbra: Laczkó Máté, Somosi Alexander, Vörös Nikoletta, Pleizer Dominik, Lakatos Herman, Léber Bence, Kovács Márk Talmácsi Gergő (Talmácsi-sportphoto)

alapok elsajátításában Talmácsi Gábor is aktívan segédkezik. Mint az élet minden területén a motorsportban is elengedhetetlen a rengeteg gyakorlás, de ha a gyakorlás tudatosan és irányítottan történik az még inkább elősegíti a gyorsabb fejlődést. Gyorsan menni egy hosszú egyenesben szinte kivétel nélkül mindenki képes, ha megfelelő technikán ül, de arra, hogy valaki kanyarról kanyarra kihozza a legtöbbet, akár száraz a pálya, akár vizes, vagy hogy megismerje a motor viselkedését, összhangban legyen a technikával, uralja a gépet, az már egészen más terület.

Talmácsi Gábor nyilatkozata:

Számomra nagyon fontos, hogy segítsem a tehetséges fiatalokat. A Talmácsi-ringen minden feltétel adott ahhoz, hogy a gyerekek biztos alapokat szerezzenek a motorozás terén. Amikor csak időm engedi én is ott vagyok az edzéseiken, figyelem őket a pálya széléről, megyek utánuk motorral és nézem, hogy veszik az íveket. Ha pedig kell mögéjük ülök és megmutatom nekik, hogy hogyan lehetnek még gyorsabbak, mikre figyeljenek. Minden szakmai tapasztalatot igyekszek átadni nekik és segíteni őket. Ők pedig gyorsan tanulnak, fogékonyak minden újra és nagyon jó érzésekkel tölt el, hogy a közös edzések mennyire motiválják őket.

Talmácsi Gábor Média

Talma oktatta, segítette hétvégén a fiatalokat” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Kedves Erzsébet,

  Először is köszönöm szépen a kedves sorait. Öröm volt olvasni, hogy az unokája ennyire és örömmel élvezi a motorozást.

  Üdvözlettel,
  Kárpáti Balázs

  Kedvelés

 2. Talmácsi Gábor számomra egy példakép-egy nagyszerű sport ember ,nagyon ért a gyerekek nyelvén kiváló oktató.Büszke vagyok arra ,hogy az unokám Somosi Alexander az Ő irányításával bontogatja szárnyait.Nem régen Hernádon voltunk és csodálattal néztem a kettőjük motorozását! Azt kívánom még nagyon sokáig legyen meg ez a bensőséges kapcsolt az unokám és Gábor között!Köszönöm Gábor!Ózdi mama

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s