A Fradi nem ért egyet az Újpesttel

Hétfőn az Újpest vezetése egy közleményt adott ki a legutóbbi Ferencváros-Újpest bajnoki derbyn történt események kapcsán. A lila-fehér klub vezetése bocsánatkérést várt a Fraditól. Nos, a Ferencváros hamar reagált. Íme a közleményük.

A Ferencváros vezetése és csapata gratulál az Újpest FC játékosainak a pályán nyújtott teljesítményükhöz, valamint ahhoz, hogy az elszenvedett vereséget – a hétfőn megjelent sajtóközlemény szerkesztőivel ellentétben – sportszerűen viselték.

Köszönjük az Újpest FC szurkolóinak, hogy jelenlétükkel hozzájárultak a mérkőzés emelkedettebb hangulatához, és hogy a mérkőzés után viszonylag nyugodt hangulatban hagyták el stadionunkat.

A mérkőzés előtt, alatt és után történtekkel kapcsolatban nem egyezik meg álláspontunk az Újpest FC vezetőivel. Feltételezzük, hogy az övéké sem az őszi mérkőzésen átélt, általunk sértőnek tartott megnyilvánulások kifogásolásával. Nyilván ezért maradt el szeptemberben az Újpest FC részéről a bocsánatkérés is, melyet a fent említettek alapján nem is vártunk el.

Úgy véljük ugyanakkor, az Újpest FC által hétfőn kiadott sajtóközlemény nem méltó a két klub ősi rivalizálásához.

Hajrá Fradi!

FTC Labdarúgó Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s