Végre vízen Körmendi Petra

Körmendi Petra

Körmendi Petra számára pokoli hosszúnak tűnt a téli szünet. A szezon hagyományosan április 1-jén kezdődik (akkor nyit az Omszki-tavi pálya), s PeBi már a hét elején készítette a felszerelését. Elővette a neoprén ruhát, a wakeboardot, utóbbit szétszedte és újra összerakta, s már alig várta a pénteket – írja a felixpromotion.hu.

„Mielőtt vízre mentem volna, egy kicsit izgultam, hogy mennyit felejtettem tavaly óta, vajon miként megy majd a wakeboardozás. De amikor már ott voltam, teljesen elmúlt az idegesség, felszabadult voltam, és a trükkjeim is körülbelül úgy sikerültek, mint tavaly év végén. Egyelőre csak hétvégénként van pálya, úgyhogy igyekeztem kihasználni mind a három napot és most hétvégén is megyek” – mondta a Felix Promotion által képviselt Körmendi Petra.
A versenyszezon csak június elején kezdődik, de addig sem maradnak izgalom nélkül a wakeboard kedvelői: PeBi már április közepén kipróbálja magát egy úgynevezett Winch-viadalon, amely abból áll, hogy a versenyzők egy szerkezetből kihúzzák a kötelet, átsétálnak vele a medence túloldalára, majd a szerkezet 30 km/órás sebességgel végighúzza őket a medencén.
Izgalmasan hangzik…
„Még sohasem próbáltam ilyesmit, de most nagyon szeretném…” – mondta PeBi.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s