Hárman Gus Hansen ellen

Gus Hansen

A FullTiltPoker.net Közép és Kelet-Európa legjobb amatőr online pókereseinek versenye, a Face the Pro első szériája a végéhez ért. Hosszú és küzdelmes csaták után kialakult az a trió, akik a hétfői (04.11.) adásban kipróbálhatják tudásukat és szerencséjüket a Team Full Tilt tag, Gus Hansennel szemben. A profi pókeres a világ egyik legjobb játékosa, a három játékos pedig esélyt kap arra, hogy heads-up pókerben mérkőzhessen meg vele, a győztes pedig több mint 100 000 euróval sétálhat haza.

Hárman a profi ellen

Andrzej Jerzy Witczak

Tomás Jevicky

A döntőbe bejutott három játékos, egy ezt megelőző super final-on bizonyította rátermettségét.  Nekik szurkolhatunk a következő epizódban hétfőn. A lengyel Andrzej Jerzy Witczak (anglin40) a közép-kelet európai kvalifikációs tornák során került be a legjobb nyolcba, majd a döntős hármasba.  Tomás Jevicky (saman2200) Szlovákiából érkezett Budapestre. A FullTiltPoker.net profiját, Mihai Manole-t is legyőző – így 5000 euróval gazdagodó – bulgár Martin Dimitrov (martin77bg) ülhet harmadikként az asztalhoz. Witczak –nak és Jeviczy-nek sajnos nem sikerült a bravúr és nem tudták legyőzni a FullTiltPoker.net egy-egy profiját (Erich Kollmann és Kaló Dénes) és így megduplázni a 2500 eurós nyereményüket.

Martin Dimitrov

Emellett ez a három játékos már garantált nyereménnyel ülhetett a döntős asztalhoz. Andrzej Jerzy Witczak 10 000 eurót, Tomás Jeviczky 20 000 eurót, míg a bulgár Martin Dimitrov 50 000 eurót tudhat magáénak. Most pedig az esélyük is megvan arra, hogy megduplázzák nyereményüket, de csak ha legyőzik Gus Hansent.

A „Nagy Dán”

Gus Hansen mint a világ legjobb és legnépszerűbb játékosa él a pókerrajongók tudatában. A dán származású póker zseni az egyetlen olyan játékos a világon, aki négy World Poker Tour győzelmet is magáénak tudhat, s emellett egy WSOP, világbajnoki karkötővel is büszkélkedhet. Profi játékossá 2002-ben vált, ma már a Team Full Tilt meghatározó alakja. Nyílt lapokkal címmel könyvet is írt, amelyben végigkísérhetjük játékát, leosztásról leosztásra az Ausztráliában rendezett Aussie Millions póker versenyen, amelyet végül meg is nyert. „Már nagyon várom a döntő játszmát, kíváncsi vagyok a bejutott játékosokra. Saját magamat látom bennük, amikor még én is kezdőként ültem le egy-egy asztalhoz játszani.” – mondta Hansen. „Úgy gondolom, ennek a tornának a megrendezése egy nagyszerű kezdeményezés, ugyanis bárki megmérethette magát, és akár a legmagasabb szintre is eljuthatott, és talán le is győzhet engem.” – tette hozzá mosolyogva a dán profi.

A super final nyolcfős asztalánál szoríthattunk Török Dávidnak (sean01xy) is, az egyetlen bejutott magyar játékosnak. Töröknek sajnos nem sikerült bejutni a legjobb három közé, de asztala legjobbjaként így is 2500 euró ütötte a markát. „Annak ellenére, hogy nem jutottam be a Gus Hansen elleni döntőbe, életem egyik legnagyobb élménye volt a műsorban való szereplés. Büszke vagyok rá, hogy egyetlen magyarként képviselhettem a hazámat az nyolcas asztalnál.” – mondta Török Dávid, majd hozzáteszi: „A kiesésem előtti handnél sort stack-en voltam, a leosztásnál kaptam egy magas lapot, amire all-in-t mondtam. Sajons nem jött be.”

The Show Must Go On – Rajtol a Face the Pro 2. évada

Az április 11-i párbajban eldől sikerül-e legyőzni a „Great Dane”-t és megszereznie a Közép-kelet Európa pókerbajnoki címet a szlovák, lengyel vagy bulgár játékosnak. A jövő héttel véget ér a Face the Pro 2010-es évada, de nem kell aggódniuk a póker rajongóinak. Míg kedvenc játékosukért vagy épp profijukért izgulnak a képernyők előtt, már megvan a lehetőségük, hogy online kvalifikációk során helyet nyerjenek a Face the Pro második, 2011-es évadára. Március 6-től 32 héten keresztül naponta két kvalifikációs tornán próbálhatja ki magát bárki a FullTiltPoker.net-en és juthat be a tévés közvetítésre, hogy részesüljön a 240.000 eurós össznyereményből. Az egész közép-kelet európai régiót megmozgató Face the Pro tehát új évaddal jelentkezik.

A tavaly útjára indított méltán népszerű sorozat első évadának kvalifikációin több mint 50 000 játékos vett részt a Közép-kelet Európai régióból. Magyarországon több mint 90 000 nevezést regisztráltak a napi ingyenes selejtezőkre. A TV nézők olyan FullTiltPoker.net-es profikkal találkozhattak az RTL Klub képernyőjén, mint Erich Kollman, Hans Martin Vogl, Mihai Manole, Martin Kabrhel és Thomas Bihl, valamint a magyar Kaló Dénes és pókervilágbajnok Kwaysser „Luigi” Valdemár Ákos. Ez a Face the Pro második évadában sem lesz másként, mert a műsor idén is nagy neveket vonultat fel, a póker szerelmeseinek legnagyobb örömére.

Még több információt kaphat a Face the Pro 2-ről a http://www.fulltiltpoker.com/hu/face-the-pro és a http://www.facethepro.net oldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s