Kunkli: marni fog a rágós gulyás!

Kunkli Tivadar (Hell Racing team)

Kunkli Tivadart nem ijesztik meg a 170 kilogrammos amerikai K-1 világsztár, Bob Sapp szavai. A „Bestia” azt ígéri, gulyást csinál a magyar harcosból, s megeszi vacsorára a budapesti Papp László Sportarénában május 1-én megrendezésre kerülő mérkőzésükön.

Üzent a „Gólem”, a hatalmas termetű, csupa izom Bob Sapp kivégzést ígért Kunkli Tivadarnak. Azt is kilátásba helyezte, hogy felaprítja, gulyást csinál belőle, s megeszi vacsorára. Az egykori amerikai futballista bolondnak nézi a magyar thai-boksz legendát, amiért kiáll ellene, túl öregnek és túl könnyűnek ítéli, minimális esélyt sem ad neki. A „Bestia” nem ajánlja, hogy Kunkli ringbe lépjen ellene a Papp László Sportarénában, véleménye szerint jobban tenné, ha el sem jönne, de ha mégis megpróbálkozik ezzel az őrültséggel, akkor ne meccsre, hanem kivégzésre készüljön.

Kunkli Tivadar edzésben (Hell)

– Rágós lesz az a „gulyás”, és borzalmasan marni fog – érkezett a viszontválasz a borsodi vagánytól, Kunkli Tivadartól. – Még hogy öreg lennék? Egy Tokajban nevelkedett embernek ne jöjjön a korral, olyan vagyok, mint a híres bor, nekem csak jót tesz az idő. Eszemben sincs kitérni előle, december óta csak ellene készülök. Mérget vehet rá, hogy ott leszek május 1-én a Papp László Sportarénában, de én teljesen másként tervezem a mérkőzésünk kimenetelét. Berendezkedtem a „Bestia” rohamaira, kiállom őket, aztán darabokra szedem! Azt azért megjegyezném, én nem 25 kilós védőfelszereléssel, tojáslabdával a kezemben rohangáltam, mint Sapp, hosszú évek alatt a ringben szereztem a harci tapasztalataimat, márpedig ott csak a legjobbak maradnak állva. Több szót nem is vesztegetnék a fickóra, az ökleim hatásosabbak lesznek minden üzenetnél!

Névjegy:

Kunkli Tivadar

Született: 1964. 06. 19., Miskolc

Magasság/súly: 178 cm/70 kg

Eredményei: thaibox világbajnok 1993, Európa-bajnok 1990, 6x magyar bajnok

Mérlege: 390 mérkőzés / 389 győzelem / 1 vereség

 

Bob Sapp

Született: 1974. 07. 22., Colorado Springs

Magasság/súly: 194 cm/170 kg

Eredményei: K1 Grand Prix-győztes 2005

Mérlege: 38 mérkőzés / 21 győzelem / 16 vereség / 1 döntetlen

Hell Energy Magyarország

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s