A Magyar Kézilabda Szövetség és Pálinger Katalin is Mátéfi Eszter mellett van

Közleményt adott ki a Magyar Kézilabda Szövetség.

A Magyar Kézilabda Szövetség értesült a mai napon megjelent írásokról, amelyek azt a felvetést sugallják, hogy a magyar női kézilabda-válogatott egyes játékosainak bizalma elveszett a válogatott munkáját irányító szövetségi kapitány, Mátéfi Eszter iránt.

Az MKSZ a megjelent nyilatkozatokat ellenőrizve és az ügyben több érintettel – köztük a férfiak szövetségi kapitányával, Mocsai Lajossal, illetve a női válogatott játékosaival, csapatkapitányával – konzultálva arra a megállapításra jutott, hogy a különböző írások negatív következtetései nem fedik a valóságot.

A válogatott csapatkapitánya, Pálinger Katalin az ügyben a következő nyilatkozatott tette:
„A ma megjelent állításoktól a magam és valamennyi válogatott társam nevében teljes mértékben elhatárolódom. Nehezemre esik megérteni, kinek lehet érdeke a létfontosságú világbajnoki selejtezők előtt zavart kelteni a csapaton belül, de egyértelműen kijelenthetem, hogy a válogatott játékosok mindannyian Mátéfi Eszter szövetségi kapitány mögött állnak, akinek személyét és szakmai hozzáértését maximálisan elfogadjuk. Hiszünk benne, hogy Mátéfi Eszter vezetésével egységes csapat lép majd pályára a németek elleni kulcsfontosságú meccseken és hiszünk a győzelemben!”

A Magyar Kézilabda Szövetség elnöksége és szakmai vezetése – ahogyan a 2010-es Európa-bajnokságot követően is elhangzott – továbbra is töretlenül bízik Mátéfi Eszter szövetségi kapitányban, programjában és a szakmai stábjában, valamint minden támogatást megad a csapatnak a közös cél eléréséhez.

Budapest, 2011. április 28.
Magyar Kézilabda Szövetség

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s