Asi már R4-ben indul a hétvégi Hell Miskolc Rallyn

(fotó: Hell)

Egy második helyezéssel a zsebében Aschenbrenner György hétvégén újra felveszi a kesztyűt, de legalábbis a Mitsubishi volánja mögé ül, hogy a Hell Miskolc Rallyn bizonyítsa, nem hiába nyerte el 2010-ben a legjobbnak járó kupát. Navigátorával, Pikó Zsuzsával és az immár R4 kittel megerősített versenyautójával a bajnokság egyik legnépszerűbb futamán láthatja őt újra a nagyközönség. Asit a csütörtöki tréningjük után sikerült egy rövid interjúra elcsípnünk.

(Fotó: Hell)

– Az Eger Rally után Gran Canariára készültél egy IRC futamra, hogy egy csapattársadnak segédkezzél, mint csapatvezető. Jól sikerült számára a verseny?

– Aschenbrenner György: – Kategóriájában a hatodik helyezést szerezte meg, ami úgy gondolom egy szép eredmény. Igazán jó kis verseny volt, sok tanulsággal, hiszen alaposan meg tudtuk vizsgálni az IRC mezőnyt, így a tapasztalatokból a Mecsek Rallyn is tudunk talán meríteni majd.

– Tervezted, hogy az R4 kittel erősítesz a bajnokság második fordulójára, a hétvégén következő Hell Miskolc Rallyra. Sikerült megvalósítani a fejlesztést?

– Aschenbrenner György: – Igen, immár R4-es az autónk, az R4-ben neveztünk. Reméljük, hogy az egrinél sokkal keskenyebb, bevállalós zempléni pályákon ennek segítségével még gyorsabbak tudunk majd lenni és szépen szerepelünk egy olyan futamon, ahol talán jobban kidomborodik a pilóták bevállalóssága és egyéni kvalitása.

– Hogyan teltek az előző napok, hogyan készültetek?

– Aschenbrenner György: – Tegnap volt egy rövidebb tesztünk, ma tréningeztünk és holnap is ez vár ránk, még a délutáni prológ előtt.

(Fotó: Hell)

– Miskolc az egyik legnépszerűbb állomás a szezonban, feltehetően több ezren látogatnak ki a sokak által jól ismert pályákra. Mit gondolsz, meglesz az idei első győzelem?

– Aschenbrenner György: – Természetesen szeretnénk minél szebb eredményt elérni, megpróbáljuk úgy odatenni magunkat, hogy a leggyorsabbak lehessünk a versenyen. Persze a biztos célba érés mindig fontosabb, mint egy esetleges győzelem.

Hell Energy Magyarország

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s